4-месечно бебе покорилo интернет с невероятната си коса!

бебе-с-голяма-коса

Фитнес треньорът и бизнес консултант Тара Симич от австралийския град Перт има двама сина. Малкият Бостън се родил съвсем наскоро.

За разлика от много бебета, които идват на бял свят с тънки и редки коси, това момче се родило с гъста коса, която удивила родителите му.

Днес Бостън е на 4 месец и с прическата си напомня на рок звезда от 80-те, привличайки вниманието не само на интернет потребители, но и на минувачите по улицата.

„Хората внезапно просто спират, виждайки го. Повечето от тях изпадат в шок защото той е толкова малък, не могат да повярват, че това е неговата коса“ – споделя майката Тара.

Косата на Бостън расте доста бързо. Когато бебето едва навършило два месеца, вече имал по-гъста коса от много възрастни.

Момчето извадило късмет и с обемна коса. През по-голяма часст от времето космите му стърчат щръкнали, сякаш са ги разчесвали.

View this post on Instagram

Melts my heart ❤️ 16 weeks old ??

A post shared by Tara Mia Simich (@tarasimich) on

Тара не смята да прави отделна страница в инстаграм на Бостън, както правят много съвременни родители. Но, съдейки по коментарите, момчето вече си има армия от фенове.

Advertisement