3 зодии, в които се влюбват всички мъже

женска зодия
Източник: Pixabay

Въпросът за женската привлекателност е вълнувал обществото винаги, като и до днес си остава загадка защо по едни жени мъжете си губят ума, а други просто харесват. Безспорно, всички жени са умопомрачителни, но астролозите дават призовите места именно на тези зодии:

3 място – Везни

Тя е невероятно женствена, като в същото време е и умна, красноречива и активна. Попадайки в трудно положение, Везната може да стане абсолютно безпомощна и да се държи като истинска лейди – да намери спасение в мъжко лице. Трябва да се отбележи, че жените от тази зодия са известни със своята красота и нежно лице, като изпитват отвращение към всичко непривлекателно.

Тя има изтънчени маниери, облича се с вкус, обича скъпи бижута и се опитва да се обгражда с лукс, но при това има отлично чувство за хумор и остър език. Същата изтънченост важи и за мъжете до нея. Всичко в него трябва да бъде прекрасно – от материалното положение до външния вид. Везните предпочитат творчески натури – актьори, певци, писатели, художници, музиканти…

2 място – Водолей

Жената-Водолей имат високи изисквания, които не смята да занижава и мъжът тряббва да се отнася към нея с нужното уважение. Тя е чувствена и много умна. Водолеят обича купоните и винаги е готова да приеме покана от някого, когото харесва.

Непредсказуемостта на жените от тази зодия ги прави интересни за общуване. Обаятелните и скромни Водолеи могат да поразят събеседника си с фонтан от страст. Жената от този знак постъпва така както иска, без да се съобразява с някакви условности. Поведението й понякога е пълна загадка за околните.

Тя обича красивите неща, включително и човешкото тяло. Така че комплименти за фигурата й винаги ще са уместни. Жената-Водолей участват активно в живота на своя избраник. А това се харесва на мъжете, защото те винаги се чувстват нужни.

1 място – Дева

Рейтингът на съблазнителните жени се оглавява от Девата. Тя е емоционална колкото другите жени, но умее добре да управлява чувствата си. Вътрешните й стремежи почти винаги остават тайна. Тя се държи сериозно и с досстойнство. Истинска жена-загадка.

Тя може да бъде щедра, търпелива и добра, но и да остане целеустремена, хладна и да се подчинява винаги на разума, а не на сърцето. Тя знае какво иска мъжът. Ако той самият не разбира, тя може да му анализира ситуацията.

Девата е чудесен анализатор. Целите й са практични и реални при правилен подход. Често в нея мъжете виждат ангел.

Тя е прекрасна домакиня и майка, интересна спътница на мъжа. По правило, изглежда добре чак до старост. Единственият й недостатък е непоносимостта към критика. Ако някой пречи на житейските й възгледи, го оставя зад борда.

Advertisement