3 зодии, чиито представителки рискуват да си останат стари моми

Крюела-Де-Вил
Disney Wiki

Снежнобяла сватбена рокля, луксозен букет от уханни цветя и най-близките хора наблизо… Звучи като голямата мечта на много момичета. Но всъщност не всяка неомъжена чаровница мечтае за великолепна сватба и принц на бял кон. Ето кои са зодиите, които по-често от другите се противопоставят на брака, дори ако под венчилото ги чака „онзи, избрания“.

Женските зодии, които до последно се противопоставят на брака

Овен

За свободолюбивите Овни пръстенът на безименния пръст звучи като проклятие. Ежедневно готвене, пране и почистване – и за какво? За цвете за 8 март и блендер като подарък за рождения ден? Не, благодаря, нняма нужда.

Жените Овен се страхуват от скучния премерен живот като от огън. За щастие има един начин, който ще ви помогне да примамите тези рогати инатливки в оковите на брака.

Ако любимият се съгласи на каквито и да е приключения, гмурка се през глава в авантюрите и винаги е готов да зарадва сродната си душа с неочаквана изненада, тогава може би в крайна сметка упоритата жена Овен ще се смили и ще каже заветното „да“.

Лъв

Силните и независими лъвици са по-застрашени да бъдат заклеймени като стари моми. Свикнали са винаги да са в светлината на прожекторите и да постигат висоти със собствени усилия.

Ето защо тези дами не бързат да отстъпят мястото си на пиедестала на съпруга си и още повече да мокрят лапите си в мивка с мъртва риба след риболов. Мимолетните, но страстни романи привличат много повече Лъвиците от монотонното семейно ежедневие. По-добре да си горда и самотна, отколкото примерна домакиня. В

Въпреки това, ако не ограничавате свободата им, а ги цените и обсипвате с комплименти и подаръци, е напълно възможно тези огнени котки сами да завлекат избраника в гражданското.

Водолей

Дори и най-сладките обещания за приказен живот в брака няма да доведат своеволната жена Водолей до сватбения олтар. Факт е, че те вече живеят добре – сами със себе си и с мислите си. Докато брачните връзки са опасност за свободата им.

Водолейките не са готови да жертват свободата в името на някой друг освен себе си, независимо с какъв сос е поднесена. Но ако Жената Водолей срещне свой съмишленик, който споделя нейните възгледи и цели за живота, тя ще бъде най-вярната и любяща съпруга, която бихте могли да пожелаете.

Advertisement