3 детайла, по които ще разберете, че пред вас е Скорпион: ще ги познаете сред хиляди

3 детайла, по които ще разберете, че пред вас е Скорпион: ще ги познаете сред хиляди
Източник: Pixabay

Тези характеристики издават представителите на водната зодия.

В хороскопа Скорпионът има репутация на знак със сложен характер. Неговите представители наистина са надарени с мощна енергия, те лесно влияят на другите хора, манипулират ги и постигат това, което искат.

Разбира се, в много отношения репутацията на Скорпиона се влияе от неговия зодиакален символ, отровно създание, чието ухапване може да бъде фатално. Но колко опасни са местните представители на тази зодия? И по какви знаци можете да определите с точност, че пред вас е Скорпион, без дори да питате датата на раждане на човек?

Астролозите разкриват кои три характеристики ще издадат, че си имате работа с опасния Скорпион.

Влече ви към Скорпиона като към магнит

Любимците на Плутон и Марс са много харизматични. Колкото и странна и плашеща да е репутацията на Скорпиона, той привлича хората към себе си като магнит. Когато срещнете представител на водната зодия, веднага ще почувствате невероятното му влияние и ще попаднете под неговия чар.

Да устоиш на харизмата на Скорпиона е катастрофално дело.

Представителите на зодията приличат на боа, която бавно увива пръстени около жертвата си, докато постигне пълното й подчинение. Ако, гледайки в очите на събеседника, се чувствате като христоматийно зайче, определено имате Скорпион пред себе си!

Изражението на лицето на Скорпиона практически не се променя

Песента „Pokerface“ на Лейди Гага е написана сякаш за Скорпион. Представителите на водната стихия умеят да си придават непроницаем вид и не е възможно да се отгатне какво реално се случва под тази студена черупка. Изражението на лицето на Скорпиона не се променя, дори погледът му остава същият.

Под тази маска местните хората от зодия Скорпион крият истинските си чувства.

В душата си Скорпионът е много раним и уязвим, страхува се, че издавайки емоциите си, ще се сблъска с неприятности. Затова той внимателно поддържа репутацията на мистериозния „черен принц“, който не променя лицето си във всяка ситуация.

Скорпионът е удивително прям

Ако вашият събеседник отсече истината без никакво колебание, поздравления, с вероятност от 99,9% пред вас е Скорпион. Тази зодия успява по удивителен и парадоксален начин да съчетае близостта си с умението да говори за различни неща възможно най-честно и праволинейно.

В хороскопа Скорпионът има репутацията на зодия, която обича да хвърля сянка върху оградата от плет.

Ако представителите на зодията нямат тайни мотиви да крият чувствата си, той никога няма да излъже. Такава е природата на Скорпиона.

Advertisement