22.12.2022. Какво е видяла Ванга за „деня на шестте двойки“:

Ванга предсказала деня и годината на края на пандемията

Пророчествата на баба Ванга отдавна са надхвърлили пределите на нашата родина и са популярни дори в чуждестранната преса. Тези дни многобройни чужди сайтове публикуваха предсказание на българската ясновидка за 22 декември 2022 г. – рядка дата с цели шест двойки. Според предсказанието светът го очаква нещо разочароващо.

Eнергията на Луната на 22.12.22 г.

В този ден Луната ще бъде в Стрелец. През деня хората трябва да извършват умствена дейност, планиране, работа с документи. Основното е да се съсредоточите не върху скоростта, а върху вниманието. Тогава могат да се постигнат страхотни резултати.

В същото време 29-ият лунен ден е неблагоприятен. В този ден има опасност да се натъкнете на лоши мисли или да се разболеете.

Предсказанията на Ванга за 22.12.2022 г.

Дори нумеролозите наричат ​​тази дата опасна и пророческа.

Голямо изпитание предрича ясновидката за хората на този ден. Човечеството ще бъде изправено пред глад, епидемии, катастрофи, които могат да потопят целия свят в мрак. След това ще започне дъждовен ден. Какво точно се има предвид все още не е ясно.

Според предсказанието на сляпата прорицателка Ванга тази дата ще стане фатална и ще промени живота на целия свят. Освен това тя каза, че цялата текуща година ще бъде изпитание за човечеството.

Ванга е заявила, че на 22.12.2022 светът ще бъде разделен на „преди“ и „след“. Хората могат да бъдат спасени само като преосмислят живота си и ценностите, които носят на този свят.

Ако не дойдете на себе си, ще настъпи катастрофа – Слънцето ще се скрие от човешките очи за шест месеца.

Това обаче не е краят. След това идва друга болест, която няма да пощади никого. Причината ще бъде глобалното затопляне, то ще провокира топенето на ледниците в Сибир, което ще освободи ужасна болест. Болестта ще бъде опасна за всички без значение на възрастта.

Друго предсказание на ясновидката от България гласи, че планетата я очакват нови открития и това ще доведе до голям скок напред. Тя описала пророчеството като откриването на „по-мощен източник на енергия от слънцето“ (бел. ред. напомняме, че преди дни американски учени обявиха пробив в ядрения синтез, което може да доведе до революцията в добиването на енергия).

Освен това Ванга предсказва, че човечеството ще може да открие новия потенциал на Луната. И тогава „целият свят ще бъде ужасен от това, което вижда, хората ще си помислят колко са глупави, ще си помислят, че никой не е виждал това досега“. И през тази година много хора ще обеднеят на фона на световната криза, смята Ванга.

Ще бъде необходимо само да бъдете търпеливи и да изчакате, защото сега няма да е възможно да подобрите финансовото състояние. В „годината на шест двойки“ отношенията между Русия и САЩ ще бъдат деконструирани. Може би те ще бъдат напълно прекъснати за известно време. Но Русия ще може да установи сътрудничество с Китай.

В деня на „шестте двойки“ нумеролозите и астролозите препоръчват да се откажете от шумни събирания и празненства. По-добре е да прекарате този ден у дома с любимите хора. Освен това не можете да бъдете алчни и да вземете назаем, а преди 22 декември върнете всичките си стари дългове.

Същото важи и за личния живот. Ако връзката не носи радост, по-добре е да я оставите в миналото. А тези хора, които решат на тази дата да заявят любовта си, могат да намерят щастливо семейство.

И други предсказатели са говорили за тази дата. Мнозина казали, че светът го чака криза, промяна. Някои заговорили за нова вълна от коронавирус или за началото на сериозни световни конфликти.

Advertisement