21 тайни на всички от зодия Водолей

21 тайни на всички от зодия Водолей

Замисляли ли сте се какво е нещото, което прави Водолея специален?

Тези от нас, които са родени под знака на Водолей, понякога изглеждат загадъчни и мнозина сякаш усещат, че не получават всичко от личността на Водолея. Но за да разберете тази зодия, просто трябва да разгледате по-отблизо уникалните черти и характеристики, които изграждат личността Водолей … и днес ще направим точно това.

1. Водолеят мисли за себе си и обича да държи отворен ума си

Водолеите са добре известни с това, че са свободни и независими мислители, които стигат до собствени заключения за нещата, а не просто да разчитат на това, което другите им казват. Те не обичат да оценяват книгата по корицата и предпочитат да са с отворен ум, когато влизат в нови ситуации и се срещат с нови хора.

2. Водолеят има гневна страна, която може да изненада хората

Обикновено на Водолеите им трябва много, за да загубят истински хладнокръвието си, но ако успеете да натиснете бутоните им … е, може би ще искате да се скриете.

Те имат навика да задържат нещата, докато достигнат точката на кипене и избухнат от гняв.

3. Водолеят не умее да лъже

Водолеят притежава много умения, но способността убедително да лъже с лекота обикновено не е едно от тях. В резултат, когато се окажат в ситуации, в които не са в състояние да кажат истината, те често предпочитат просто да не казват нищо.

4. Водолеят живее и диша със света на музиката

За Водолеите животът е просто по-добър с музика. Независимо дали става дума да посвирят на инструмент или за потапяне в слушалките, почти всеки Водолей чувства силна връзка с музиката по един или друг начин. Както веднъж изпя Водолеят Боб Марли „Когато музиката те удари, не чувстваш болка“.

5. Водолеите имат лошия навик да премислят нещата повече, отколкото би трябвало

Една от най-негативните черти и характеристики на зодия Водолей определено би била тяхната склонност да прекаляват с абсолютния ад на нещата.

Понякога след твърде голямото анализиране на нещата се чувстват невероятно стресирани и притеснени, само за да разберат по-късно, че изобщо не е било толкова голяма драма.

6. Водолеите стоят далеч от надутите егоисти и властни личности

Ако само повтаряте пред тях „аз, аз“ и всъщност не слушате какво казва Водолеят, тогава те далеч няма да бъдат впечатлени. Ако не можете да спазвате техните граници, вероятно ще ви разкарат от живота си.

7. Водолеят може да бъде ужасно саркастичен

Родените под знака Водолей често са кралете и кралиците на сарказма. Идва им толкова естествено, че дори не осъзнават, че го правят през половината време.

Тези, които са най-близо до тях и които ‘получават’ изкривеното си чувство за хумор, често се оказват в абсолютна истерия, когато Водолеите са наоколо.

8. Водолеите внимават с кого се сприятеляват и допускат в своя свят

Водолеите са избирателни по отношение на това кого допускат в своя „вътрешен кръг“ и предпочитат качеството пред количеството, когато става въпрос за най-близките им приятели.

Биха предпочели да имат малко, но доказани приятели, за които знаят, че са им опора, отколкото тон случайни познати, на които всъщност не им дреме за Водолея.

9. Водолеят може да бъде доста емоционален, но невинаги го показва на другите

Водолеите определено могат да са емоционални, но за разлика от някои другизодии, те често няма да го правят толкова очевидно.Когато емоциите им се засилят, те могат да се дистанцират от света, искайки време да се справят с нещата по свой собствен начин.

Те могат да се раздразнят, ако хората ги разпитват , когато не им се говори и понякога е най-добре просто да им се даде пространство да си обработят нещата.

10. Водолеят е невероятно независим и предпочита да разчита на себе си

Водолеят е много самоуверен и обича да прави нещата  без да се налага да разчита на благотворителността или подаръците на другите.

Понякога те могат да бъдат толкова независими, че им е трудно да поискат помощ във времената, в които най-много се нуждаят от нея.

11. Водолеят често е неразбран

не са редки случаите, когато Водолеите се чувстват неразбрани. Те могат да бъдат ексцентрични в начина си по който да покажат, че им пука, но това не означава, че им пука по-малко. Те просто са склонни да правят нещата по различен начин.

12. Водолеят обича промяната и може да бъде доста непредсказуем

Чувството за непредсказуемост е често срещана черта на Водолея. Те се отегчават от скучни повтарящи се процедури и мразят идеята просто да правят едно и също нещо всеки ден. Предпочитат да живеят живота си с усещане за приключение. Това чувство на спонтанност ги прави много забавни да бъдат и държи приятелите им постоянно във форма!

13. Водолеите имат бунтовническа страна, която мрази да им се казва какво да правят или как да мислят

Бунтовническата страна на Водолея излиза, когато хората се опитват да им наложат волята си с искане да променят начина си на мислене или действие. Яростно независимите Водолеи ще се дистанцират от всеки, който смята, че може да контролира живота им.

14. Водолеите се учат от миналите си грешки и не правят една и съща грешка два пъти

Никой не е перфектен и дори Водолеят е склонен да прави грешки тук и там, когато става въпрос за вземане на важни решения.

Но за разлика от някои от другите зодии, едно нещо, което те няма да направят, е да си позволят една и съща тъпа грешка отново и отново.

15. Водолеят не се страхува от иновации и обича да прави нещата по своя начин

Водолеите притежават уникален начин на мислене и се справят със задачи, като измислят нови идеи и решения, които никой друг не може да види.

Те често са лидери, които разширяват границите на възможното, като избират да правят нещата по свой начин, а не по конвенционалния.

16. Водолеят е страхотен слушател и дава адски добри съвети

Водолеите мразят да виждат приятелите си сринати или тъжни и те винаги са до тях, когато имат нужда от някой, с когото да поговорят. Те не само са адски добри слушатели, но и са пълни с мъдрост и полезни съвети.

17. Водолеят бързо се обучава и е истинска гъба за знания

Водолеите са вечните ученици в училището на живота и имат естествен дар за разбиране на новите идеи и концепции … БЪРЗО. Интересите им са разнообразни и винаги са в търсене на нови идеи и нови начини на мислене.

18. Водолеят търси най-доброто у хората и е готов да даде втори шанс на някого

Водолеят инстинктивно търси най-доброто сред хората и когато някой от близките им направи грешка, те са готови да им простят и да им дадат втори шанс, вместо да задържат отрицателната енергия.

19. Водолеите имат силни мнения и те не се страхуват да ги изразят

Водолеите винаги са готови да изслушат всеки, който има да каже нещо, но също така не се страхуват да изкажат и собствените си мнения. Често говорят за нещата, в които вярват и не се страхуват да защитят своите идеали и представи.

20. Водолеят понякога е наистина странен

Слуховете са верни. Водолеят може да бъде направо доста странен и да предизвиква озадачен вид на лицата на другите.

Някои може да се чудят дали не са от друга планета, но приятелите им ги обичат заради ексцентричността им, защото да си нормален… е толкова скучно.

21. Водолеят мечтае СМЕЛО и сбъдва мечтите си

Не се съмнявайте. Водолеите мечтаят СМЕЛО и имат уменията да превърнат тези мечти в реалност.

Те притежават интелигентност и въображение, за да измислят план и са упорити да го видят завършен.

Advertisement