2024 е кармична година. Ще има разплата за всички постъпки: и добри, и лоши

2024 е кармична година. Ще има разплата за всички постъпки: и добри, и лоши
Изображение отFreepik

Нумеролозите твърдят, че високосната 2024 година ще бъде кармична. За всичките ни действия ще има разплата. 

Кристина Егиазарова, известен нумеролог, за чието име се чу 2021 г., след като с точност прогнозира, че войната ще дойде през февруари 2022 г., а също така предупреди за много природни бедствия, по-специално опустошително земетресение в Турция, гостува в известното предаване «Прямой эфир».

Там тя разкри каква очаква да бъде 2024 година.

В своите прогнози експертът се основава на магията на числата, но подчертава, че това не е абсолютна константа, всичко може да се промени, ако човек използва правилно индивидуалния си нумерологичен код.

В студиото на канала водещите помолиха Егиазарова да коментира какво ни очаква през 2024 г. По-конкретно, ще свърши ли войната? Нумероложката отговори, че нов кръг от войната ще настъпи през първата половина на 2024 г., а през есента на същата година ще се случат някои значими събития.

Но конфликтът няма да приключи до 2025 г. Тъй като предстоят кармични години за цялото човечество, по време на тях трябва да действаме.

Най-важната година в това отношение е 2024 г. Защото сборът й образува цифра 8. Това е кармична цифра. За всички постъпки ще има разплата. 

Ако сте направили нещо добро, тогава много добри неща ще ви се случат през 2024 г. Ако човек е съгрешил и не е изчистил кармата си, тогава той ще страда.

Изчистването на кармата е съвсем просто. За да направите това, трябва да създавате, да правите добри дела, да подкрепяте близки и да се задълбочите в духовни практики.

Освен това специалистът посъветва всички да обърнат внимание на последния месец от 2023 – декември.

Именно той задава тона за целия следващ период. Следователно всички събития през този месец трябва да се наблюдават много внимателно, за да разберем ясно знаците, които животът ни изпраща.

„Обикновено през декември Вселената винаги ни подчертава моментите, на които трябва да обърнем внимание. Да се ​​подготвим сериозно за бъдещето. Ако видите, че сте започнали да се карате с любимия си съпруг, тогава следващата година ще бъде тест за вашите отношения.

Ако се чувствате зле и се чувствате изтощени, това означава, че не сте отделили време за профилактика на здравето. Обърнете внимание на декември, той ще подчертае всички области, в които имате пропуски“, обобщи Кристина Егиазарова.

Advertisement