17-годишната Надежда Ковачева възхити журито на „Гласът на България“ (видео)

17-годишнта Надежда Ковачева възхити журито на

Новият сезон на „Гласът на България“ започна ударно, като интересното е, че най-много впечатлиха момичета, които дори нямат 18 години. Една от тях бе Константина Димитрова на 16 години, а другата – 17-годишната Надежда Ковачева от Панагюрище.

Надежда „взриви“ сцената с мощния си глас, така нехарактерен за подобна крехка възраст. Момичето накара и четиримата от журито да се обърнат, като битката кой да я вземе в отбора си беше наистина голяма. В крайна сметка тя избра отбора на Миро.

Макар да е твърде рано, то вече е ясно, че 17-годишното момиче ще бъде една от звездите на този сезон.

„Това, което направи днес, е феноменално и аз съм влюбена в твоето прекасно същество, глас и енергия“, не спести похвалите си Мария Илиева. 

Иван Лечев пък директно каза, че Надежда е много близо до това да стане гласа на България, като той просто иска да има привилегията да я заведе до финала.

Миро благодари на родителите й, че са възпитали такова дете и са развили таланта й. Във визитката си момичето разкри, че се възхищава на любовта на родителите си и че се надява един ден и нейното семейство да бъде такова.

Баща й е българин, а майка й е мароканка. Именно на майка си момичето дължи екзотичните си къдрици. Тя казва, че освен външния вид е наследила от мама и темперамента.

„Въпреки че изглежда невъзможно в момента, си се представям на световната сцена“, сподели амбициите си Надежда.

Пожелаваме й успех!

Advertisement