16 факта, които трябва да знаете за жената Стрелец

16 факта, които трябва да знаете за жената Стрелец

Жените от зодия Стрелец са много повече от търсачи на свобода, които ценят независимостта. Всъщност може би не ги познавате толкова добре, колкото си мислите.

1. Жената Стрелец може да бъде потайна.
Стрелците винаги бягат и рядко позволяват на другите да знаят какво се случва в живота им. Да, дори ако сте нейният най-близък приятел или член на семейството!

Тя не се опитва да скрие нищо, просто не вижда смисъл постоянно да информира хората за всеки аспект от живота си.

2. Жените Стрелец мразят лъжците.
Жената Стрелец никога няма да излъже. И тъй като тя цени истината и честността толкова много, тя изисква същия стандарт от другите.

3. Тя просто иска да се забавлява!
Стрелецът е забавна зодия. Жената Стрелец обича да се отпуска и да си прави шеги. Тя е от тези, които истински обичат живота.

4. Стрелецът е с голямо въображение.
Независимо дали става дума за планове за почивка или просто за разходка из квартала, жените Стрелци винаги търсят нови възможности около себе си. Имат активно въображение и често мечтаят през деня.

Очаквайте често тя да се губи в мислите си.

5. Тя може да бъде много дръзка. 
Жените Стрелец обикновено са спокойни, но когато ги подразните, ще видите другата им страна. Жените Стрелец не се страхуват да бъдат напълно откровени и тази жена няма да позволи на други хора да я тъпчат.

Тя обича честността, така че не шикалкави с мнението си.

6. Стрелецът обича да философства.
„Каква е нашата цел?“ „Защо сме тук?“ „Кои сме ние?“ – всички тези и други въпроси непрекъснато се въртят в главата й. Тя обича да мисли дълбоко за личните си ценности и етика, както и за мястото си в света.

7. Лесно се стресира, но (почти) никога не го показва.
Стрелците изглежда винаги се носят по течението, но дребните задачи понякога могат да ги затрупат. Лесно се стресира, но го крие добре. Това е така, защото тя никога не иска да изглежда слаба или уязвима.

Стрелците са по-чувствителни, отколкото искат да признаят, и тя никога няма да позволи да бъде възприемана като слаба, защото вярва, че е достатъчно силна, за да премине през трудните моменти – и обикновено е права.

8. Понякога може да бъде разсеяна.
Жената Стрелец е постоянно активна. така че няма време да фокусира вниманието си върху едно нещо твърде дълго.

9. Стрелецът обича природата.
Чистият въздух я успокоява. Тя обича да седи в парковете и да релаксира на тревата, тъй като престоят на открито и усещането за едно цяло с природата й помагат да прочисти главата си.

10. Тя е страстна в мечтите.
Стрелците ще положи големи усилия, за да постигнат целите си, поради което тя мечтае големи и работи усилено, за да ги сбъдне.

11. Жената Стрелец не се интересува какво мислят другите за нея.
Докато други зодии, особено Рибите, могат да бъдат изключително чувствителни, жената Стрелец не се обижда от критиката, независимо дали идва от някой, когото познава, или не.

Често й казват, че е твърде самонадеяна или твърде непостоянна, но тя обича да приема личността си и да живее живота без извинения.

12. Стрелците са склонни да бъдат доста остроумни.
Тази жена стрелец има супер умна уста, пълна до ръба със страхотни реплики и отговори. Тя винаги има остроумно асо в ръкава си, подготвена е за интелигентен отговор, готова е за почти всичко, което й хвърлите.

Не можете да я надхитрите, така че дори не опитвайте.

13. Лесно се дразни.
Като огнена зодия жената Стрелец е сприхава и лесно се пали. Но въпреки че лесно се дразни, тя обикновено не придава голямо значение на това.

14. Тя рядко ревнува.
Жените Стрелец разбират стойността на свободата, така че е малко вероятно да контролират партньора си. Тя гледа на живота като на изобилие и рядко завижда на другите, че имат повече от нея.

15. Жените Стрелец мразят натрапчивите хора.
Нищо не дразни жената Стрелец повече от обсебващите хора. Тя не изпитва необходимост постоянно да бъде около други хора, така че се притеснява, когато другите „лепнат“ за нея.

16. Една жена Стрелец вероятно има много приятели.
Жените Стрелец обичат да пътуват по света. Тя може да срещне много хора по време на пътуванията си и има способността лесно да се сприятелява с почти всеки.

Advertisement