15 причини защо Лъвовете са най-добрите от всички зодии

Лъв най-добрата зодия

Хората, родени под знака на Лъва, се отличават с общителност, креативност и способност да изграждат живота си според собствените си правила.

Те знаят как да изграждат дългосрочни планове, което им позволява да постигнат целите си. Освен това Лъвовете са доста амбициозни, което само подчертава другите черти от характера им. Те обичат лукса и комфорта във всички сфери на живота.

Като цяло това са умни хора, които не се страхуват от трудностите, но понякога стават упорити, горди и арогантни. Въпреки това, прочетете!

1. Неслучайно планетите се въртят около Слънцето

За цял живот Лъвовете просто се нуждаят от топлина и светлина. Тези, които имат късмета да се доближат до Лъва, се заразяват с неговата радост и забавление. В идеалния случай Лъвовете биха предпочели лятото да продължи през цялата година!

2. Лъвът е приятел за цял живот…

На Лъва може да се вярва безусловно. Лъвовете са много лоялни. Ако се обидите на арогантния Лъв, той няма да ви задържи, но щом решите да се върнете, ще приеме с отворени обятия, независимо колко дълго ще продължи раздорът ви. Лъвовете помнят всичко, но умеят да прощават.

3. … Или враг за цял живот

Както вече споменахме, Лъвовете имат отлична памет. Не позволявайте на чара им да ви заблуди: ако приятел или любим човек предаде Лъва и не се извини, няма да му е лесно да спечели доверието отново.

4. Лъвовете знаят как да правят подаръци

Лъвовете са много щедри и приятелски настроени, така че знаят как да подберат перфектния подарък, без да пестят усилия или време за него. И те не очакват благодарност от вас – освен да се печете заедно на слънце.

5. Обичат и да получават подаръци

Не давайте нищо просто така на Лъва. Ще му подхожда само добре обмислен подарък . Разбира се, той ще бъде доволен от всеки знак на внимание, но все пак Лъвовете предпочитат скъпи и луксозни подаръци.

6. С тях винаги е забавно

Ако в живота ви липсва спонтанност, забавление и купон, вие просто се нуждаете от Лъв! Който наистина знае как да ходи за слава! Купон без Лъв не е купон.

7. Но не планирайте събития с тях

Разбира се, Лъвовете трябва да бъдат поканени на всяко събитие, но не трябва да разчитате на точност. Честно казано, невъзможно е да се предвиди появата на Лъва. Тази черта му придава известна мистичност – но е двойно забавно, когато най-накрая се появи!

8. Като цяло Лъвовете се чувстват добре у дома

Лъвът обича да лежи у дома, да гледа филми, да гали котка и да носи удобни хавлиени халати. Освен това обича да го глезят като коте.

9. Лъвовете са родени суперзвезди

Мик Джагър, Ив Сен Лоран, Мадона, Арнолд Шварценегер, Барак Обама, Анди Уорхол, Кубрик, Хичкок, Уитни Хюстън, Нийл Армстронг, Де Ниро, Дженифър Лорънс, Коко Шанел, Слаш, Амелия Ърхарт, Юсеин Болт, Дж. К. Роулинг, Наполеон… Достатъчно?

10. Лъвовете са много грижовни към близките си

Добрият водач на глутница винаги се грижи всички членове на семейството да живеят в просперитет и безопасност. Ако обидите някой от близките му, ще чуете рева на разгневен лъв.

11. Лъвовете се справят с всичко

Лъвът знае как да подреди нещата и да изхвърли всичко ненужно. Това важи не само у дома, но и във всяка житейска ситуация. Така че, ако имате проблеми, обадете се на Лъва, той ще се справи!

12. Винаги изглеждате добре до него

Достатъчно е да застанете до Лъва – и неговото излъчване ще се отрази върху вас. Благородният Лъв винаги ще ви помогне да намерите подходящото облекло за танц, среща или интервю за работа. Можете да се доверите на Лъва, защото той е естествен стилист!

13. Лъвът е перфектният любовник

Щедър, страстен и горещ, Лъвът е страхотен в любовта и секса. Той е уверен, чаровен и грижовен. Въпреки че неговият нарцисизъм понякога ви се струва прекален, никога няма да забравите любовник като Лъва.

14. На Лъва може да се има доверие

Във всичко и винаги. Ако Лъвът ви има доверие, той очаква същото и от вас. И не се опитвайте да го предадете – той има добра памет!

15. Минусите му го правят успешен

Самоувереността и мъдростта могат лесно да се превърнат в суета, гордост и арогантност. Това често позволява на Лъвовете да направят кариера в политиката. Но дълбоко в себе си Лъвовете винаги остават много мили.

Advertisement