15-годишният син на Стив Ъруин с точност повтори известна снимка на баща си

15-годишният-син-на-Стив-Ъруин-с-точност-повтори-известна-снимка-на-баща-си

Всеки, който е гледал телевизия в началото на века, трябва да знае името на Стив Ъруин. Никога неуниващият австралийски естественик с радост запознаваше зрителите със света на дивата природа. Неговото шоу „Ловецът на крокодили“ дълги години беше най-популярното образователно предаване през онези години.

За съжаление, през 2006 година Ъруин загина трагично. Снимайки материал за своето ново шоу за обитателите на океана, след като бе прободен в сърцето от скат. Стив остави вдовица жена си Тери, която често му помагаше на снимки и две деца – Бинди и Робърт.

View this post on Instagram

You’ll always be the best dad in the world ❤️

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on

Когато баща му почина, момчето беше едва на 2 години, но явно на някакво подсъзнателно ниво още тогава е разбирал с какво ще е свързан живота му.

View this post on Instagram

☀️🐢🌴

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on

На своите 15 години Робърт вече е изкушен естественик като баща си. Младежът работи в зоопарка в Австралия, който родителите му открили още през 1970 година. Впрочем, наблизо се намира и известният голям стадион, където се случва публичното хранене на крокодили.

На 3 юни в Инстаграм профила на момчето се появи снимка, на която той храни най-стария и най-опасен обитател на зоопарка – крокодила Мъри. Точно него храни и Стив Ъруин преди 15 години на известната снимка.

Робърт си сложил униформата на работник на зоопарка – същата като на баща си в онзи ден и направил абсолютно същата снимка.

„Татко и аз храним Мъри… Същото място, същият крокодил – две снимки с разлика от 15 години“ – така е подписана снимката.

Фотографията мигновено обиколи интернет. Мнозина потребители не могат да скрият сълзите си, разбирайки колко силно Робърт прилича на своя баща. Затова вече може да не се тревожим: има кой да се застъпи за дивата природа.

Както написа и самата майка на Робърт: „Мисията на Стив е в добри ръце“.

Advertisement
Фейсбук коментари