14 горчиви истини за Скорпиона. Е, Скорпиони, готови ли сте?

14 горчиви истини за Скорпиона. Е, Скорпиони, готови ли сте?

Ако някога сте имали връзка със Скорпион, тогава знаете, че е нещо лесно и трудно едновременно. И получавате много повече, отколкото спредставители на други зодии. Като един от водните знаци, Скорпионът има много дълбока, морска личност.

И подобно на водата, той е много лесно изложен на различни фактори на околната среда. Често е невъзможно изобщо да се разбере какво се случва вътре в него. Като ярка и енергична личност, Скорпионът може да ви даде най-лошите или най-добрите спомени в живота ви. А какви ще са те – зависи от поведението ви.

Смята се, че Скорпионът е най-сексуалната зодия сред всички. Влияят се от Марс и Плутон. Но колкото и прекрасни да са тези хора, изграждането на отношения с тях не е лесно. Ако сте излизали с такъв човек или се срещате сега, вероятно знаете, че той има тъмна страна. Ако искате да знаете каква е тя или планирате да се срещнете със Скорпион в близко бъдеще, прочетете нататък.

1. Той е по-сексуален от всеки, когото сте срещали преди.

Дори не се опитвайте да устоите на еротичния му магнетизъм. Просто няма да успеете. Това е в кръвта на Скорпиона, съпротивата е безполезна. Запомнете за в бъдеще, че в една връзка той иска да доминира.

2. В отношенията Скорпионът е контролиращ доминант.

Скорпионът е просто обсебен от контрола. Готов е на всичко, за да получи това, което иска. И това е напълно оправдано, тъй като той се справя с отговорността.

3. Скорпионът винаги побеждава.

Те се отличават с упоритост и силна воля. И способност за манипулиране. Едва ли някой е по-манипулативен от Скорпионите. Ако искате вашият отбор да спечели, уверете се, че в него има Скорпион.Те знаят какво искат, какво заслужават и как да го получат. И ще направят всичко по силите си, без да се спират пред нищо. Дори и пред чувствата на другите хора.

4. Ценят поверителността.

Обичат да пазят тайни за себе си. Скорпионите пазят личния си живот в тайна и мразят, когато някой се напъха в него. Ако имате връзка с някой, който не крещи за това из целия фейсбук, това не е защото ви изневерява или просто е странен. А защото не обича ората да си пъхат носовете в чуждите работи.

5. Скорпионите са страстни наблюдатели.

Те искат да знаят всичко за вас, до малките неща, които не сте знаели за себе си. Обичат да наблюдават както отблизо, така и отдалеч. След това формират своите заключения и проверяват тяхната валидност от време на време.

6. Привлечени са от тъмното.

Скорпионите са изключително запалени по тъмната страна на реалността. Скорпионите са известни със страстта си към всичко гротескно, към нощта, свръхестественото и дори понякога окултно.

Изглежда подобни неща ги интригуват. И това ги прави по-интересни. Надминавайки нашите очаквания и мнения, те се отличават с буйното си въображение, черпейки сила от тъмните кътчета на човешката душа и отвъд нея.

7. Хуморът на Скорпиона има подчертан оттенък на сарказъм.

Понякога ги хейтят, защото се шегуват с неуместни неща.. Но не ги обвинявайте за това. Вместо това се радвайте, че поне някой успяват да намерят нещо добро в кофти ситуация.

Способността им да се шегуват дори в най-сериозните ситуации им помага да се откроят от тълпата. Приличат на Чандлър от Приятели. Така че следващия път, когато го чуете да се забавлява в трудни и тъжни моменти, опитайте се да не приемате всичко твърде лично.

8. Не им пука за мнението на другите.

Скорпионът принадлежи на себе си и се чувства страхотно от това. И мнението на другите не го засяга по никакъв начин.

Той ще прави това, което го прави щастлив. И което го прави по-добър. Той няма да спре да слуша какво казва и мисли светът за него, а ще върви към целта си.

9. Те са честни до грубост.

Скорпионът няма да скрие горчивата истина от вас. Въпреки че понякога успява да прекали. В крайна сметка всичко е само за добро в дългосрочен план. Ако го помолите да каже истината, той няма да се церемони. Може да ви ужили малко. Но е за добро.

10. Малко са си екстрасенси.

Предпочитат да разчитат на интуицията и предчувствието си. Понякога могат да предскажат бъдещето, разчитайки на интуицията и умението си на наблюдатели. Така че Скорпионът често ще предвиди какво ви е наум още преди да го изречете.

11. Яростно защитават тези, които обичат.

Ако му кажете, че сте били обидени, ограбени, унижени, тогава не се изненадвайте, ако той ви прегърне, намери всички онези, които са ви наранили и ги унищожи.  Както бе споменато по-горе, Скорпионите имат пламенен темперамент и това се вижда във всичко, което правят.

Всичко в името на семейството. Любовта е изключително важна за Скорпиона. Това е онази невидима сила, която го движи напред. Така че, ако изведнъж мислите да го предадете, тогава знайте, че той просто мрази, когато лоялността им се приема за даденост. И ще направи всичко възможно, за да ви накара да се почувствате напълно виновни за това което сте направили.

12. Скорпионите имат вграден детектор на лъжата

Те имат отлична памет и способност да разкриват лъжи във всяка ситуация. Така че, ако искате добри отношения с тях, тогава забравете за лъжата. Дори и за лъжите за добро, защото той пак ще разбере всичко.

Само ще ги ядосате. А е по-добре да не ги ядосвате. Гневът лесно завладява тази зодия напълно и накрая ще се случи нещо, за което и двамата съжалявате.

13. Могат да бъдат много хитри

Те могат да бъдат много отмъстителни и почти сигурно ще ви унищожат, ако им направите нещо лошо. Като умел манипулатор, Скорпионът знае с каква сила и къде да удари, така че да боли много, в отговор на вашата атака, дори и в далечното минало. Те помнят обидите дълго време.

14. Знаят как да се отнасят към близките си.

Не си мислете, че той лесно ще прости предателство, лъжи или осъждане. Тъй като Скорпионите обичат да се задълбочават в размисъл и наблюдение, те знаят точно как заслужавате да бъдете третирани, предвид всичко, което сте направили.

Те се отнасят към другите точно както заслужават. Това ги отличава от другите.

Advertisement