11 причини, които правят Водолея толкова специален

Водолей
Източник 1tamara2 from Pixabay

Водолеят е наистина специална зодия и затова има много причини. Ще ви запознаем с основните от тях:

Защо Водолеят е специална зодия?

Той е свободолюбив

Водолеят винаги се застъпва за свободата – не само неговата, свободата за всички. Той не мисли в рамките на ограничения, има широк поглед върху света и е лишен от предразсъдъци.

Душата и тялото на Водолея трябва да останат свободни. Почти невъзможно е да крачите редом с него, но можете да опитате, защото никой друг, освен този визионер, няма да ви даде такъв шанс да погледнете в бъдещето.

Неконфликтен

Водолеят се опитва да избягва конфликтите, когато е възможно, войната не е част от неговата философия за мир. Но в никакъв случай не е страхливе. Водолеят няма да се отклони от мнението си при никакви обстоятелства. Но и няма да го наложи на никого (пак опираме до свободата), Водолеят уважава всеки индивид и е уверен, че всеки има право да прави каквото иска.

Любопитен

Ако се опитате да опишете Водолея с една дума – то тя е любопитство. Той се интересува буквално от всичко; животът за Водолея е мистерия, която изисква обяснение.

Той изследва с интерес всички области на живота: политика, спорт, коли, любовници, глад, космос, медицина, природа, свръхестественото и т.н. Ако сте в близки отношения със слънчевия Водолей, не забравяйте, че той не може да принадлежи само на вас – принадлежи на целия свят.

Оригинален

Водолеят е зодия на прогреса, научните открития и новите изобретения. Разбира се, не всеки представител на този знак ще стане световноизвестен изобретател или учен, но всички Водолеи се отличават със своята оригиналност. Те представляват нов (неразбираем за повечето хора) тип мислене – и често стигат до гениални прозрения.

Гениален

Интелектът на Водолея, свободен от всякакви ограничения, създава нови гениални идеи, за които никой друг не може да се сети. Основният проблем на Водолея (неразбираем за другите знаци на Зодиака) е да дешифрира и разбере идея, мисъл или информация, която му идва от космоса.

Решаването на този проблем изисква много работа и усилия, за съжаление не всички от тях се справят с тази работа. Ето защо толкова много слънчеви Водолеи ходят по света и разказват странни и неясни неща на по-малко надарените хора.

Това обаче не разстройва много Водолея, той е сигурен, че скоро ще намери този много талантлив човек, който може да развие идеята му. Или просто губи интерес към него, считайки го за банален и започва да се интересува от следващия.

Дружелюбен

Те ценят високо концепцията за приятелство. Имат много познати и приятели, където и да отидат със сигурност ще срещнат стар приятел. Искреността на Водолея привлича хората към него; той винаги е порядъчен, откровен и неспособен на измама или интрига.

Хората, които споделят неговите интереси, ще станат приятели на Водолея.

Успешен

Водолеите принадлежат към категорията хора, които по-често от останалите постигат значителни успехи в живота. Той има всички качества да стане носител на Нобелова награда или Пулицър, или известен изобретател.

Предан

Водолеят е отдаден не само на своите мнения, идеи и бизнес (докато не ги смята за банални), но и на приятелите си. Ако Водолеят смята даден човек за свой приятел, никакви клюки няма да променят мнението му за него. Всички решения и заключения Водолеят прави само въз основа на лични наблюдения.

Уникален

Оригиналното мислене помага на Водолеите да видят нещо ново в обикновеното. Той има уникална способност по време на интересен разговор да чува какво се случва около него и да решава различни въпроси в главата си, без да се разсейва от събеседника.

Водолеят има отлична интуиция и дарба на предвидливост. Дори пророчествата му да не се сбъднат веднага, рано или късно това ще се случи.

Водолеят е знакът на бъдещето, той знае какво ще се случи утре. Ако ви е интересно да знаете това, вземайте по-често предвид неговите откровения.

Скромен

Водолеите се отличават с рядка скромност, те са много непретенциозни в ежедневието, парите не са всичко за тях и при тях почти липсва каквато ид а е зависимост от материалните ценности.

Интересен

Повярвайте ми, с един Водолей ще ви бъде много по-интересно, отколкото със стотина познати. С него ще разберете отговорите на всички въпроси, които сте имали или ще имате след тридесет години.

За всички нас ще бъде полезно да се научим от Водолея на способността да даваме свобода на близките си, да им се доверяваме и да вярваме в тях и тогава те определено няма да ни подведат.

Advertisement