11 ноември ще бъде един от най-силните дни за последните 20 години. Ето защо:

11-ноември

Колко често поглеждате часовника и виждате там комбинацията 11:11? Случвало ли ви се е числата на регистрационните номера, билетите или фактурите така да съвпадат, че да се получава 11:11?

През тази година хора от всички кътчета на света съобщават, че често пред очите им попада комбинацията от числата 11:11.

Това явление ще обхване цялата планета, защото съвсем скоро ще настъпи 11 ноември. Тоест 11:11. Освен това и годината ще прави 11: 2 + 0 + 1 + 8 = 11.

Комбинацията от числа 11:11:11 разкрива вашия личен потенциал

Според нумерологията 11 е мистично число, символ на духовна чистота, просветление, незамъглено съзнание.Единицата помага на хората да открият нещо важно за тях.

Единиците в състава на „11“ символизират единството и неделимостта на творческия потенциал, неговото съвършенство и определеност, както и непдрсказуемостта на неговите проявления. Шестте единици означават хармоничната завършеност на всички форми на материалния живот.

На 11 ноември 2018 година на жителите на планетата ще бъде даден шанс да повлияят на своя личен живот. Всеки човек ще получи импулс за развитие. 

Няма съмнение, че числото 11:11 съдържа мощен потенциал, носи в себе си божественото начало и вдъхновява за нови постижения.

Запомнете: макар 11:11 да създава благоприятни моменти и ситуации, то често е съпроводено с големи трудности. За да ги преодолеете, трябва много време и търпение.

Енергията на това число ще помогне за изпълняването на любовни желания и ще помогне да се справите с конфликтите.

Всичко, което се е случило с вас преди това, е било подготовка. Периодът от 31 октовмри до 31 декември се смята за най-подходяото време за транформация, защото завесата между земните и духовните светове става все по-тънка.

Преосмислете живота си, изхвърлете от него всичко излишно – това, което ви преди  да продължите напред. Влезте в новата година обновен, нов човек.

Само не пришпорвайте нещата, не сваляйте гарда, ако нещо не с еполучи, продължете да се трудите. Числото 11 ще ви помогне да придобиете енергия за обновление, за осъществяване на всичко замислено.

Така че ако комбинацията 11:11 се появява в живота си все по-често, Вселената ви дава знака, който дълго сте чакали! Настъпи времето да действате: да разкриете своя огромен духовен потенциал и да получите изобилието, което ви дават висшите сили.

Advertisement