11.11 е мощна огледална дата. Ето как да използваме енергията й:

11.11 е мощна огледална дата. Ето как да използваме позитивната й енергия:

Огледалните дати са дни, в които има рязък прилив на положителна енергия заради управлението на определено число.

В датата 11.11 числото 2 управлява енергийните потоци, защото двете единици правят точно Две. Това означава, че днес ще е чудесен ден да посветите повече време на близките си. Това е прекрасен ден за справяне с вредни енергийни привързаности и мисли за миналото като цяло. Преодоляването на вашите страхове и несигурност ще стане много по-лесно.

Най-важното, което не трябва да правите на тази огледална дата, е да не желаете зло на хората около вас. Също така си струва да забравите за завистта. Освен това в този ден е важно да не допускате никакви разрушителни мисли. И едва тогава 11 ноември 2022 г. ще бъде един от най-значимите дни за вас.

Много често желанията, отправени на този ден, рано или късно се сбъдват. Това важи особено за желанията, свързани с чувства и емоции. Денят ви позволява да съчетаете интуицията и вдъхновението, така че лесно да разберете какво точно искате с цялото си сърце.

Голям успех в делата 

Всички, които днес работят или се занимават с домакински или финансови дела, ще имат успех. Най-важното е да действате уверено и без забавяне. Двойката ще помогне при вземането на важни решения, но само ако не прехвърлите частично или напълно отговорността си на други хора.

Тази цифра не обича, когато проявяваме инфантилност и незрялост. Бъдете самостоятелни и не обвинявайте другите за проблемите си.

Повишаване на вътрешната сила

Двойката силно укрепва енергията на хората. Това ще стане ясно само ако започнете да работите здраво. Най-вероятно ще забележите, че до края на работния ден все още ще имате много енергия.

Укрепването на енергията ще означава, че можете да станете по-емоционално устойчиви. Това се отнася за противодействие на врагове и токсични хора. Ако вашата работа или дейност включва постоянна комуникация, тогава можете да сте сигурни, че токсичните хора ще трябва да положат много повече усилия, за да ви ядосат.

Полезни съвети за датата 11.11

На 11.11.2022 г. се опитайте да свършите важни неща, особено ако изискват спешно завършване. Не отлагайте за понеделник това, което лесно можете да свършите днес. Това е един от най-важните нумерологични съвети за този петък.

Също така на 11 ноември трябва да сте по-малко мързеливи и да покажете повече решителност. Под легнал камък днес вода със сигурност няма да потече. Цифрата 2 ще помогне на всички, които са уверени и искат да извлекат максимума от този ден.

Какво можете да правите на огледалната дата 11.11.2022

слушайте себе си

обръщайте внимание на символите и знаците;

бъдете отворени към нови неща;

доверете се на интуицията си;

приемайте себе си и обичайте своите недостатъци;

Обърнете внимание на числата и цифрите.

Какво не може да се прави на огледалната дата 11.11.2022 г

Най-важното нещо, което не можете да направите на огледална дата, е да желаете зло на други хора. Забранено е да се завижда, да се кълне, да се провеждат „тъмни“ ритуали и сеанси.

Advertisement