11.11.2020 е огледална дата, способна да промени живота ви

11.11.2020-е-огледална-дата,-способна-да-промени-живота-ви

През ноември започва „най-мрачният период от годината“, пропит с мистика и митове от миналото. В този период ни очаква и огледалната дата – 11/11/2020.

Особености на огледалната дата 11.11.2020

Числото 11 в нумерологията се счита за свещено. То съчетава енергията на творчеството, чувствителността, повишената интуиция. Двете единици, разположени една до друга, символизират своеобразен портал между световете, който се отваря именно в мистичния „тъмен“ период на ноември.

Още две единици от огледалната дата 11.11.2020 засилват действието на този портал, отваряйки безпрецедентни възможности и „тайни стаи“, разположени между вдъхновението и интуицията.

Също така си струва да се обърне внимание на сбора от числата (1 + 1 + 1 + 1 = 4). Четворката олицетворява всичко ценно и материалното, които можем да получим чрез нашите усилия и труд.

Това са пари, материални блага, интелектуални идеи, които по-късно се превръщат в действия. Задачата на четворката е да ни напомни, че ние и само ние сме творци на собственото си благополучие и успех. Между другото, сумата от цифрите в числото 2020 също е четири.

Именно датата 11.11.2020 г. може да се превърне във вашия щастлив талисман по пътя към новите възможности и промени към по-добро. За да започнете своята положителна трансформация, прочетете какво можете да направите на огледалната дата 11/11/2020.

Огледалната дата 11/11/2020: какво можете да направите

Първото нещо, което трябва да осъзнаете е, че на огледалната дата 11/11/2020 съдбата ще ви подхвърли своите знаци и символи, които трябва да се научите да разчетете. Нека да обясним по-подробно. Ако например на този ден погледнете часовника си и видите огледално или двойно число (11:11, 21:12), считайте този знак за съдбовен.

Това означава, че трябва да направите пауза в бесния ритъм на ежедневието и да се вслушате в себе си, желанията и интуицията. Чувствате се уморени и търсите почивка? Вземете почивен ден на огледалната дата 11/11/2020 или отделете време за себе си поне до края на деня.

Изпитвате внезапна нужда да се видите с близки? Не отлагайте срещата и я планирайте за огледална дата! Повярвайте ми, положителната енергия от тези събития ще ви даде заряд на вдъхновение и сила за нови проекти. Възможностите, полезните контакти и хора, от които се нуждаете, ще се появят там, където не сте очаквали. Огледалната дата ще ви благодари, че се вслушвате.

И така, какво може (и трябва) да се направи на огледалната дата 11/11/2020:

слушайте себе си;
обърнете внимание на символите и знаците;
бъдете отворени за нови неща;
доверете се на интуицията си;
приемете себе си и обичайте недостатъците си;
обърнете внимание на числата и цифрите.

Нека се спрем на последната точка по-подробно. Ако в деня на огледалната дата видите комбинация от едни и същи числа (например 777, 8888, 222), опитайте се да запомните за какво сте мислили в този момент. Тези мисли и емоции са важни за вас и вашето бъдеще. Не ги пропускайте!

Какво не може да се прави на огледалната дата 11/11/2020?

Най-важното нещо, което не може да правите, е да пожелавате на другите хора зло. Забранено е да завиждате, да псувате, да провеждате „тъмни“ ритуали и сеанси. От 1 ноември, след Самхейн, който по-късно се трансформира в Хелоуин, идва така наречената тъмна част от годината. Това е времето, когато нощите стават дълги, а дните кратки, здрачът идва неочаквано, скривайки всички човешки страхове и пороци.

Ето защо, на 11 ноември, не трябва да се допускат разрушителни мисли, да се таи обида, да се причинява болка и страдание на другите.

Ритуали за огледалната дата 11/11/2020: привличане на късмет и пари

Това е идеалният ден за внасяне на късмет и положителна промяна в живота ви. В допълнение към факта, че през този период трябва да мислите позитивно, изпълнявайте прости ритуали, които не са свързани с черната магия. По-скоро с магията на числата.

Следете времето: в 11:11 сутринта на 11 ноември 2020 г. сложете банкноти и монети на масата и кажете: „Парите отиват при парите, умножават се, проблемите ми спират“. Направете същото в 23:11 часа същия ден. Носете заговорените пари със себе си в портфейла си до следващата огледална дата.

Заговор за късмет на 11.11.2020

Отново ще ви трябва часовник. В 11:11 ч. Кажете следната фраза: „Всичко, което е планирано, ще се сбъдне, къщата ми и животът ми ще бъдат изпълнени с късмет“. Късметът ви е някъде близо. Остава само да повярвате в най-доброто и да откриете нови таланти, благодарение на вашата упорита работа и огледалната дата 11.11.

Как да си намислим желание на огледалната дата 11.11.2020

11/11/2020 е най-добрата дата за съставяне на карта на желанията за следващата година. Направете фото колаж и напишете какво искате да постигнете през 2021 година. Как се виждате след една година? Какви са вашите минимални и максимални очаквания за новия предстоящ период?

Имате ли най-съкровено желание? Ако е така, тогава го запишете. Но не просто така, а повторете същото желание на 11 листчета хартия. Сложете всички листчета накуп и кажете: „Желанието ми  ще се сбъдне, бъдете моята мечта!“

Преди полунощ на 11/11/2020, разнесете листовете с желанията из целия дом. Оставете ги за един ден, за да започне да действа магията на числата. Вярвайте в късмета и нека всичките ви мечти винаги се сбъдват!

Advertisement