10 важни истини за връзката със зодия Лъв

огнен-лъв

Какви са представителите на зодия Лъв в любовта? 

Връзката ви с човек от този знак няма да е лесна, тъй като те са бурни и драматични, но ценят романтиката и всъщност, макар да се стараят да го скрият, са доста чувствителни.

1. Лъвовете имат нужда от внимание и непрестанни доказателства за това, че ги харесвате. Най-много мразят това да трябва да се състезават с някой друг за любовта ви. Искате да ги накарате да ревнуват? Това е възможно най-неподходящия знак, с който да си правите подобни експерименти…

2. Лъвовете са родени лидери и проявяват това качество и в любовта. Не понасят да им казват какво да правят и се разбират най-добре с някой, който ще ги остави да бъдат звездата в спектакъла и с удоволствие ще им остави да направляват флирта и връзката.

3. Всеки един Лъв е амбициозен, затова има нужда от партньор, който ще подкрепя кариерата и развитието му. Ако възнамерявате да мърморите често за това колко малко време сте заедно, а колко време вашият Лъв прекарва в срещи и в офиса, това вероятно е началото на сериозен проблем.

4. Както другите огнени знаци, и Лъвът понякога е доста драматичен. Лъвовете по принцип не се плашат от споровете и се гордеят с това, че знаят как винаги да надделеят.

5. Бурните и романтични прояви на чувствата ви никога няма да уплашат Лъва. За тях максимата е колкото повече, толкова повече.

6. Лъвът е човек, който никога няма да престане да се старае да ви впечатли, без значение от колко време сте заедно. Хората от този знак обожават да бъдат обожавани и точно затова всеки следващ ден за тях е повод да ви завоюват отново. Животът с такава половинка никога не е скучен.

7. Перфектната среща за Лъва е нещо, което ще им даде шанс да блеснат. Или го оставете сам да планира срещата и да ви смае, или организирайте нещо, в което вашият Лъв е добър (картинг, готвене и т.н.). Дадете ли на Лъвовете възможност да се изявят, те ще бъдат щастливи.

8. Въпреки че са независими и амбициозни, Лъвовете са хора с големи сърца и никога не забравят приятелите си. За тях животът няма смисъл, ако не могат да споделят щастието и успехите си с хората, които обичат.

9. В леглото, Лъвовете умеят да покажат чувствата си към вас и да ви накарат да се чувствате специални. Харесва им да получават и да дават похвали. За тях е предизвикателство да правят секса с вас все по-добър и по-добър.

10. И накрая нещо, с което може би ще ви изненадаме, но е истина – от всички знаци, Лъвът може да бъде човекът, когото е най-лесно да направиш щастлив с малко усилия. Просто го накарайте да повярва, че е завоювал искреното ви възхищение и уважение и ще се радвате на един любвеобилен, очарователен и лоялен партньор!

Източник: missbloom.bg

Advertisement