10 причини защо зодия Телец са най-добрите и търпеливи хора!

Телец

Съзвездието Бик, с което се свързва зодията Телец, е свързано с интересни древногръцки митове. Истински легенди се носят за тази зодия и хората, които я представят. Те са изключително странни и колоритни. Просто им отива да бъдат първи. Не знаем дали като Козирога, заради рогата или по някаква друга причина, но те умеят да печелят битки, да бъдат винаги малко напред, без да използват подмолни, но те умеят да печелят битки, да бъдат винаги малко напред, без да използват подмолни номера. Изключително последователни и търпеливи. Родени да бъдат първи.

1.Телеца има търпение

Може би една от най-важните и добре изявените черти, която се забелязва при почти 99% от представителите на тази зодия е търпението. Да изкара един Телец от кожата, може само друг Телец, или евентуално Козирог. Тяхната вродена дипломатичност не им позволява да показват емоциите си пред публика. Те са сдържани и много позитивно настроени.

2. Телеца е упорит

Не може да им се отрече, че желанието им за победа е огромно, но те не са въздух под налягане. Те се трудят упорито и последователно, докато не получат това, което искат.

3. Телеца е амбициозен

Няма Телец, който е без ясна цел за бъдещето си и тя определено не е да бъде продавач на семки на някой панаир. Телците винаги имат сериозни амбиции за успех.

4. Телеца е стриктен

Телците работят много добре по план. Ако на един Телец му кажеш: „Купи 10 ябълки“ и му дадеш 6 лв., а на касата се окаже, че ябълките струват 6.30, той никога няма да върне една ябълка, просто ще намери начин да успее да плати и 10-те и да ги донесе, както е обещал.

5. Телеца е верен

Телците не са от хората, които ще хукнат да изневеряват на половинката си или пък ще предаде приятел. Те са изключително верни и праволинейни, както вече май споменахме.

6.  Телеца е късметлия

Те са едни от първите в зодиака и вероятно затова, когато са раздавани позитивите са си грабнали доста от торбата с късмета. Те разбира се биха казали, че всичко се дължи на труда им, но не е точно така…

7. Телеца е честен

Това вероятно се подразбира от всичко, което вече стана ясно. Те са твърде първосигнални и праволинейни и това не им позволява да лъжат и мамят.

8. Телеца е дружелюбен

Винаги приемат хората с отворени обятия. Те никога нямат задни мисли и вярват в честността на хората.

9. Телеца е чувствителен

Една леко негативна черта е, че са прекалено чувствителни, когато ги наранят се затварят в себе си и се надяват, че човекът, който ги е огорчил, сам ще стигне отново до тях. А дотогава… им е по-добре сами. Колкото и странно да звучи Телеца понякога обича да остане сам.. обича уединението сред природата!

10. Телеца е оптимист

Те са от хората, за които чашата е полупълна. Опитват се да намерят позитивното дори и в най-критичните мигове и това им помага винаги да успяват.

И като съберем всичко, което изброихме по-горе какво се получава – идеалният партньор, стриктен, честен, упорит, дружелюбен, амбициозен, лоялен и голям късметлия. Кой не би го последвал?

Източник: mozache.com

 

 

 

Advertisement