01.01 е първата огледална дата за годината. Как да я посрещнем правилно:

01.01 е първата огледална дата за годината. Как да я посрещнем правилно:
Източник: Pixabay

Нумеролозите отбелязват, че 01.01 е важна дата, която има мощна енергия, така че не трябва да пропускате възможността и да започнете новата 2023 година с късмет.  На огледалната дата е най-лесно да се сбогувате с неприятностите и негативизма. Да оставите миналото зад гърба си и да започнете живота от чист лист.

Магическият ден  01.01.2023г

01.01.2023 г. е специална дата, която крие скрити значения. Всичко е в значението на единицата в нумерологията. Тя символизира иновацията, началото на нещо непознато. Затова ви съветваме да се захванете с нови неща през този ден.

На 1 януари 2023 г. Луната ще бъде в знака Телец. Този ден ще бъде изпълнен с благоприятна енергия, която всеки може да използва. Какво е най-добре да направите през него?

1. Началото на новата година не е време за съжаления и негативни мисли. Време е да оставите всички преживявания в миналото, като не забравяте да научите ценните уроци. Ежедневните утвърждения за късмет и положително отношение ще ви помогнат да започнете годината с късмет и правилно отношение.

2. В деня на огледалната дата си намислете съкровено желание. Можете да го запишете на лист хартия и да го носите със себе си, да го напишете с красив почерк и да го поставите в рамка или да си изпратите писмо. Желанието, написано на хартия, със сигурност ще се сбъдне, ако вярвате в себе си и не пасувате.

3. Важно е да прекарате първия ден от годината в добро настроение. Неделята не е време за изясняване на отношенията, обиди, клюки и униние. Експертите в областта на биоенергетиката препоръчват да се настроите на положителна вълна и да се усмихвате възможно най-често. Тази тактика ще ви помогне да привлечете късмет за дългите

4. Първи януари е страхотно време за планиране. В този ден не е необходимо да правите подробен план. Достатъчно е да очертаете желаните неща, за да дадете тон за новата година и да не се тревожите за бъдещето. Дори прости бележки ще ви помогнат да се почувствате уверени и да започнете пътя към щастлив живот.

5. Умерената физическа активност също не пречи в първия ден от годината. Всеки може да засили кръвообращението, да приведе тялото в тонус и да прогони мързела. Простите упражнения ще добавят оптимизъм и ще дадат увереност.

6. Основното правило на огледалната дата на 1 януари е да не заемате нищо, за да не влачите след себе си „опашки“. Това важи не само за  парични заеми, но и празни обещания. От първия ден на 2023 г. е важно да се откажете от лошия навик да чакате понеделниците, за да започнете нещо. Увереността и силата на волята ще ви помогнат да се сбогувате с всичко, което пречи на развитието ви, вреди на здравето и затваря пътя към успеха.

Поздравявам всички потребители на сайта Svobodnazona.com с настъпващата 2023 година. Нека всички трудности и тъга през новата година ви отминат, а желанията, отправени във вълшебната новогодишна нощ, да се сбъднат!

Advertisement
Фейсбук коментари