Зодия Рак: чувствителната душа на нашето време!

Зодия Рак: чувствителната душа на нашето време!

Зодия Рак е чувствителната душа на нашето време! Научете неща за тази зодия, за които не сте и подозирали!

Той е специален! Ракът е четвъртият астрологичен знак на зодиака. Намира се до Близнаци и Лъв и представлява изображение на на рак. Този символ се основава на гигантския рак, който измъчвал Херкулес, когато се биел с хидрата.

Ракът е водна зодия, управлявана от Луната. Тази комбинация прави човека, който се е родил под този знак, невероятно замислен, емоционален и дълбок.

Казват, че мнозина хора от зодия Рак са противоречиви, не попадат в една и съща категория и е трудно да бъдат описани в рамки. Те са известни със своята капризност и след като ги управлява мистериозната Луна, какви други биха могли да бъдат?!

„Децата на Луната“

Раците са истински „деца на луната“, обикновено са ексцентрични и се радват на усещания, отличаващи ги от другите. Те са чувствителни и като воден знак понякога могат да бъдат емоционално експлозивни.

Някои от проблемите, пред които е изправена тази зодия, са нейните противоречиви желания в живота.

Подобно на рака, представителите на тази зодия лесно могат да излязат от черупката си, но и лесно да пропълзят в нея обратно. Средата и хората около тях трябва да накарат тази зодия да се чувства комфортно, ако искате тя да излезе напълно от черупката си. Когато решат да направят това, тогава пред вас се откривар динамични, интригуващи и емоционални хора.

Емоционалността на Рака

Раците са дълбоко свързани с непрекъснато променящата се луна, бързо превключват между емоциите. Ако имате връзка със зодия Рак, бъдете внимателни за внезапни промени в енергията им.

Много представители на зодията не могат да опишат защо изпитват едно или друго  чувство в даден момент, ав следващия всичко се променя напълно.

Те са много грижовни и могат да станат добри родители, ако се чувстват стабилни в живота. Ракът иска да бъде желан и полезен за хората и своето семейство.

За Рака може да отнеме известно време, за да се довери на някого, но когато се открие, той става много емоционално достъпен. Обикновено, за да получите такъв разултат, трябва да работите върху него.

Те могат да пазят дистанция и да ви държат далеч от тях, те ще бъдат потайни, но това винаги зависи от човека отсреща. Когато Луната е в Рак, те могат да станат много чувствителни, но и много любящи.

Имайте предвид, че Раците могат да бъдат много променливи. Но когато сте на една и съща вълна с тях и ви се доверяват, тогава се пригответе за факта, че животът с тях може да ви се стори едно много интересно пътешествие.

Advertisement
Фейсбук коментари