Жена висока само 71 см успяла да роди 3 деца. Ето как изглеждат те:

Жена висока само 71 см успяла да роди 3 деца. Ето как изглеждат те:

От самото си раждане Стейси Хералд е била диагностицирана с рядко заболяване. Заради недъг, костите й били много крехки и се деформирали. А тя пораснала само 71 см.Но, въпреки това, Стейси винаги водела активен начин на живот и не се превърнала в „затворница“. Тя получила образование, намерила си работа и дори открила любовта.

Уил Хералд не се смутил от недъга на Стейси, нейния ръст и външен вид. А той е 3 пъти по-висок от нея и по-малък от нея с 9 години. Но Уил разбрал, че иска само Стейси, че тя е неговата половинка и сродна душа. Двамата се оженили. И разбира се, помислили и за деца.

жена 71см

Лекарите казвали,че бременността е възможна, но е рискована – има риск децата да унаследят диагнозата на майката. Но съпрузите решили да рискуват.

Първо на бял свят се появила най-голямата дъщеря Катрин. Малката се родила недоносена и наследила недъга на майката. Стейси решила да опита втори път. Съпрузите били убедени, че ще се роди здраво бебе. Така и станало, средната дъщеря Макая била напълно здрава.

За съжаление, третият опит не повторил този резултат. И синът Малакай наследил гените на майка си и нейния недъг. Всяка бременност на Стейси минавала тежко, на нея й било много трудно. Но Уил я подкрепял във всичко.

Стейси Хералд

Те били необичайно семейство, но в дома им царувало разбирателство и любов. Макайя бързо пораснала по-голяма от майка си. Уил оборудвал дома така, че всичко да им бъде удобно. Но щастието не продължило дълго. Стейси си отишла на възраст от 44 години.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари