Жена с лице покрито от татуси показа как изглежда след махането им

Жена с лице покрито от татуси показа как изглежда след махането им
Снимка: Mahoning County Sheriff’s Office

Жена с лице, покрито изцяло с татуировки, се подложила на лазерно премахване и повече от три години се опитва да се отърве напълно от тях. Резултатите са възхитителни, а оценките на околните изцяло положителни.

Преди пет години Алиса Зебраски, на 31, си направила татуировка „Денят на мъртвите“ на лицето си, докато била  в „токсична“ връзка с бившия си партньор.

Алиса, която е от Охайо казва: „Ние [моят бивш и аз] разговаряхме един ден и той каза „трябва да си татуираш лицето“.

„Той избра дизайна на татуировката. Беше захарен череп от Деня на мъртвите, беше по цялото ми лице. Той беше покрит от върха на главата до краката си [с татуировки], предполагам, че е искал да си паснем.“

жена с татуси по лицето
Жената след 3 години лазерни процедури. Източник: Стоп кадър Youtube/Biography Daily

Жената обаче попада 3 пъти за 6 месеца в ареста – в резултат на което необичайната й снимка станала вирусна.

Но сега, след като прекратила връзката и преминала през рехабилитация, Алиса решила да промени живота си коренно.

„Като поглеждам назад към тези снимки, просто се чувствам разочарована от себе си“, казва тя.

„Но трябва да помня, че не съм работила върху себе си или не съм се опитвала да се науча как да се обичам, както сега. Така че се чувствам горда, защото промяната е възможна и изцелението и научаването на нови неща са възможни. Харесва ми да мога да погледна назад и да видя личното си израстване.“

Алиса е работник на тежки машини и използва благотворителната програма „INK-nitiative“ в Остин, Тексас, за да премахне татусите си завинаги.

Тя документира промяната си в социалните медии с подкрепата на семейството и новия си партньор, с когото е в „най-здравата връзка“.

Алиса Зебраски
Алиса Зебраски в периода си без татуировки по лицето. Източник: Facebook

Алиса има татуировки по цялото си тяло – но иска да премахне лицевите и тези на ръцете, за да забрави връзката с бившия си партньор.

„Минах през съдебна програма за наркотици, отидох на рехабилитация и се промених. Сега всеки път, когато се погледна в огледалото, си спомням какво преживях“, споделя Алиса.

След сеанс за лазерно отстраняване лицето й е възпалено около половин час. Бузите били сравнително безбоолезнени за разлика от носа.

@spiritualunicorn216 trust the process #clevelandart #localart #removery #tattooremoval ♬ original sound – spiritualunicorn216

„Първоначалната болка от лазера бих свързал с гумена лента, която щраква върху кожата ви, това е усещането на лазера и след това сякаш боли в продължение на 30 минути.

„След това се разпилява и има известна болка, почти като ако сте разляли масло от печката върху ръката си, това е най-близкото, което мога да сравня с това, което усещам върху ръцете си.

„На лицето ми не гори толкова много, но [има] подуване.“

Advertisement
Фейсбук коментари