Жена похарчила милиони, за да промени външността си. Дори и близките й не я познали

Жена похарчила милиони, за да промени външността си. Дори и близките й не я познали

Жителката на Норвегия Силнди Старлет от тийнейджърска възраст завиждала за фигурите на своите връстници. Заради това, че имала малки гърди момичето било силно комплексирано. Затова искала много да се промени с помощта на пластичната хирургия.

блондинка-промяна

На 23-годишна възраст, след като станала майка, Синди се решила на първата си операция по увеличаване на гърдите. Промяната в тялото й допаднала. Затова Старлет продължила да „модифицира“ себе си. И тя вече не може да се спре повече от 15 години.

През това време тя легнала още два пъти под ножа на пластичния хирург, който увеличил гърдите й до неприлично големия 12-ти размер.

жена-огромни-гърди

Освен това, Синди се подложила два пъти на ринопластика, коригирала и овала на лицето си и скулите си филъри. Също така норвежката решила да си татуира и вежди.

Само едната пластика й струвала 23 хиляди паунда. Жената обаче смята, че това е правилна инвестиция. Днешната й визия й харесва повече, отколкото онази в младостта си.

блондинка

Старлет разказва, се радва на това как изглежда в момента. Сега норвежката не изпитва чувство на неловкост и вече не се комплексира.

Но е факт, че никой от роднините й не я разбира. Бащата и сестрите й вече почти не разпознават предишната Синди. Затова пък, по думите на Синди, тя често вижда върху себе си възхитените погледи на мъжете.

Advertisement
Фейсбук коментари