Жена на 65 години родила четиризнаци. Ето как се развил животът на семейството

Жена на 65 години родила четиризнаци. Ето как се развил животът на семейството

Жените, които са решили да раждат след 40 години съвсем не са рядкост. Някои осъзнато са чакали, желаейки първо да се реализират на професионалното поприще, а някои безуспешно са се опитвали да си направят бебе и късметът им най-накрая се усмихнал.

Германката Анегрет Раунинг станала майка на 65-годишна възраст. В същото време тя вече имала 13 други деца и дори успяла да отгледа 7 внуци.

семейство с 13 деца

Какво накарало жена на такава възраст отново да роди? Анегрет много обича децата и била сигурна, че още едно бебе няма да попречи. Освен това, нейната най-малка 10-годишна дъщеря Лейла също мечтала за по-малко братче или сестриче.

И въпреки че лекарите я предупреждавали за сериозните рискове, жената вс епак се решила на ин витро процедура. Вярно е, че не е планирала четири бебета наведнъж, но решила, че щом всичко се развило точно по този начин, значи това е съдба.

жена-четиризнаци

Анегрет е учителка и всичките си деца е отгледала самостяотелно. А след като родила още четири, попаднала в книгата за рекордите на Гинес.

Днес попълненото с нови членове семейство живее пълноценен живот. След появата на бял свят на четиризнаците, които вече са на 3 години, семейството се преместило от Берлин в голяма къща в Херстер.

четиризнаци

Освен това властите дали на Анегрет и две премии, а самата жена сключила споразумение с един от телевизионните канали, който получил правото да отразява живота на семейство Раунинг.

Advertisement
Фейсбук коментари