Защо жената Водолей е най-добрата от всички?

Защо жената Водолей е най-добрата от всички?

Веднага казвам, жените-Водолей са сложни. По-точно, не се вписват много в днешната скорост на развитие на отношенията.

На пръв поглед може да ви се сторят студени и без сърце, но е глупаво да оценявате хората от първо впечатление. Илюзията за дистанцираността на Водолеите се създава заради огромната им потребност от независимост и нежеланието им да се „опарят“, защото те са много чувствителни.

Да, струва си да ги опознаете по-добре и ще разберете. Въпрос само на търпение. Водолеите са явна грешка в системата. Те успяват да бъдат супер приземени и в същото време такива мечтателки.

Те гледат на проблемите трезво и без излишни емоции, но пък и обичат да мечтаят. Някъде там вътре, когато пътуват или се връщат от работа, Водолеите мечтаят.

Впрочем, тя е от тези, които мислят за бъдещето, затова ако ви е вписала в живота си, това значи, че тя има дългосрочни планове за вас.

Водолеите обожават да се вглъбяват в себе си и да попиват знания. През цялото време са в търсене на истината и реагират жестоко, когато нещата касаят истината и справедливостта. Водолеите са любзнателни и искат да се разбират с всички. Водолеите постоянно изненадват. Изглеждат добри и умерени, но тежко ви, ако ги ядосате.

Тези жени умеят да държат в напрежение. Имал съм седем такива и всяка от тях ме е научила да спя с отворени очи. Те обичат да удивляват и да странят от нормалното.

Винаги търсят нещо ново  — в разговорите, ситуациите или хората. Водолеите са упорити и издръжливи! Никога няма да си признаят, че не са прави, дори когато сами го знаят. Имах една приятелка Соня. Когато беше права, казваше „Виждаш ли, аз ти казах“. А когато не —  „Е, защо по дяволите, ме пита?“

Подобно упорство може да изглежда спорно качество, но щом тя вече е избрала вас, ще застане зад вас като стена на 99 процента. Единият процент все така си остава изненада, но пък така е и по-забавно. Водолеите могат да съвместяват в себе си агресия и свенливост, грубост и сърце, което се топи.

За тях не съществуват твърде големи проблеми или непреодолими прегради. Те не искат помощ, защото са сигурни, че могат да решат всичко сами. Водолеите са целеустремени и колкото пвоече не сте уверени в тях, толкова повече те ще ви доказват своето място под слънцето. Водолеите всячески избягват да бъдат „като всички“.

Те носят това, което искат, държат се както искат и никой нищо не може да им каже. При това поведението им винаги оправдава резултатите. Дайте им задача, заключете и отидете с приятели на кръчма  — ще се върнете и ще ахнете от колчиеството свършена работа.

Още веднъж ще го кажа, но Водолеите обичат независимостта. Оттук е и желанието им да прекарват време насаме. Понякога им е нужен ден, понякога — седмица, но това не значи, че тя не ви обича.

Може да мислите каквото искате за тези жени и да ги смятате за безчувствени, но ако поне за миг се откажете от егоизма си, ще разберете, че тяхната логика е по-логична от онзи, който е измислил самата логика.

Водолеите умеят да обичат, макар и да го скриват в началото. Ако жената-Водолей започне отношения с вас, значи, че наистина сте специални. Всичко, което е нужно на жената-Водолей, е да разбива авторитети и стереотипи и да направи този свят различни.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари