Защо толкова обичаме Телците, какво им е специалното?

Защо толкова обичаме Телците, какво им е специалното?

Зодия Телец се пада в периода от 21 април до 21 май. Хората, родени под този знак, са доста тихи, с изключение на онези моменти, когато другите оказват натиск върху тях и се опитват да ги контролират. Телците просто няма да го приемат.

Те са покровителствани от Марс – планетата, отговорна за проявата на страст, движение и войнственост. Тя контролира енергията и силата и е дала съответните качества на Телеца.

Защо обичаме Телците

1. Лоялни са

Телците са много лоялни личности и са изключително уверени в своите качества.

2. Упорити са

Упоритостта им може да служи за пример на мързеливите хора. Ако те не са съгласни с вас в нещо, тогава няма  смисъл да очаквате да си променят мнението. Дори не се надявайте!

Но ако решат да предприемат нещо, те ще дадат отличен пример на другите. Упоритостта и усърдието им възхищават. Когато тази зодия иска нещо, е доста трудно да я разклатите.

3. Обичат комфорта

Удобството и комфортът за тях са много важни. Телецът копнее и се стреми да постигне материално благополучие и е готов да се бори усилено за това. Този знак знае как да накара другите да искат повече от живота.

4. Реалисти са

Това определено е една от най-реалистичните зодии. Зарязал е розовите си очила оюе като дете. Телецът винаги ще действа в съответствие с реалността, като взема предвид това, което е наистина важно.

Не обръща внимание на възприятията на другите хора, слуша повече себе си. Те просто не са зареяни мечтатели.

5. Имат прекрасно чувство за хумор

Телецът притежава добро чувство за хумор, дори когато е много ядосан. Умее да разграничава сериозните неща от шегите и винаги знае какво да каже. Той има специален начин на говорене, доста забавен и находчив.

6. Вежливи са

В любовните отношения той е доста мил, внимателен и учтив със своята сродна душа. Това прави Телеца толкова очарователен.

Знае как да се измъква от неприятности и да разрешава конфликти. Знае как интелигентно да изглажда ръбовете и това е много ценно умение.

Телецът знае как да зарадва любимия си човек, как да го поглези и изненада. Заради това неговият партньор винаги остава доволен и никога не е лишен от внимание.

А вие какво мислите за Телец? Съгласни ли сте, че просто  невъзможно да не обичате тази зодия?

Advertisement
Фейсбук коментари