Защо повечето мъже не могат да се справят с умната жена

Кейт-Бланшет

Дълбокомислещата жена е умна, силна и честна. Тя знае как да обича. Но не всеки мъж може да се справи с нея. Дълбокомислещата жена ще изисква много от партньора си, но също така може щедро да дари някой, който наистина е достоен за нея.

Не всеки е достоен да се справи с умната жена, ето защо:

Умната жена е костелив орех

1. Умната жена задава дълбоки въпроси. Умната жена ще проникне дълбоко в живота ви и ще зададе въпроси, на които може да не сте готови да отговорите. Още на първата среща тя ще се задълбочи и ще зададе лични и философски въпроси – никога няма да се зарадва на повърхностен разговор.

2. Умната жена е честна. Твърде честна – често директна. Тя приема сериозно честността си и единственото, в което вярва, е честността. Ако я попитате за нещо, тя ще ви каже истината и ще очаква същото от вас.

3. Умната жена знае какво иска. Или кого иска. Тази жена веднага знае дали ви харесва и няма нужда да се среща или да проучва други възможности, за да бъде уверена в чувствата си. Сърцето й бие само за няколко специални хора и тя веднага ги разпознава.

4. Умната жена иска дълбока връзка. Тя иска дълги разговори за живота ви, иска да чуе истории за миналото ви, иска да разбере болката ви и иска да добави стойност към живота ви. Тя иска истинска връзка, която надхвърля разходките и забавленията.

5. Умната жена не се страхува от близост. Тя не се страхува да се сближи и не смята, че това ще я лиши от свободата й или ще я направи уязвима. Нейната дълбочина и близост вървят ръка за ръка и тя винаги ще пази красотата на интимността във връзката.

6. Умната жена ви вижда като рентген. Тя вижда кой си всъщност и какво те прави уязвим. Дори да ви е неудобно, тя иска да знаете, че ви разбира и че можете да бъдете себе си с нея.

7. Умната жена иска последователност. Тя се плаши от непоследователност или странно поведение. Тя желае силна и трайна връзка и знае, че последователността е в основата й.

8. Умната жена е силна. Тя може да бъде малко плашеща, защото внася интензивност във всичко, което прави. Емоциите й са толкова силни, колкото и мислите. Тя никога няма да остане безразлична към нещата, които са от значение за нея – не всеки е достатъчно силен, за да се справи с нейния темперамент.

9. Умната жена може да обича само дълбоко. Ако не можете да я обичате толкова дълбоко, тя ще си отиде. Тя не знае как просто ей така да излиза с някого, когото наистина харесва, или да се сприятелява с някой, към когото изпитва чувства. Умната жена знае кога някой не е на нейната честота и бавно ще се дистанцира от всеки, който не е готов да й даде дълбоката любов, която търси.

10. Умната жена няма да ви чака. Тя няма да ви чака да вземете решение или да гледа как се съмнявате в нея. Тя е силна и страстна и няма да губи емоциите си за някой, който не оценява дълбочината й. Въпреки факта, че тя търси специален вид любов, една мислеща жена не се страхува да бъде сама.

Advertisement
Фейсбук коментари