Защо Козирогът е най-амбициозната зодия?

Защо Козирогът е най-амбициозната зодия?

Родените под знака на Козирога са любопитни, стабилни и решителни индивиди, а рибата в тях (долната част на символа им е риба) е отговорна за интуицията, емоционалността и духовността.

Козирозите са сложни и многостранни натури. Действията им се ръководят от Сатурн, а неговата организация, отговорност и структура определят чертите на характера на много представители на това зодиакално съзвездие.

Козирозите се отличават с отличен самоконтрол, фин ум и доста добри маниери. Родените под този знак на елемента Земя са много практични, търпеливи и трудолюбиви. Благодарение на интелекта си, Козирозите стават отлични родители, лидери и високопоставени служители. Мнозина Козирози имат успех в бизнеса заради своя характер – тези хора винаги са готови да решават проблеми.

Интересното е, че символът Козирог се състои от части от няколко животни наведнъж. Това са много активни хора, които обичат да доминират. Козата може да бъде описана от гледна точка на мъжката енергия (той е непосредствен, напорист и конкретен в действията си), а рибата е женствена.

Емоционалната нестабилност на Козирозите може да се сравни с водата, в която плува рибата (и черти на характера като: чувствителност, емоционалност и развита интуиция). Козирозите непрекъснато се учат да балансират тези две енергии помежду си.

За начина, по който го правят, може да се съди по това как се държат, каква е тяхната интонация и погледа върху нещата. Всичко зависи от това как Козирозите усещат енергията, излъчвана от хората, с които общуват.

Така че, ако изпитвате нужда да станете по-меки или да дадете воля на женската си енергия, тогава ще ви е достатъчно да проявите повече грижи и разбиране към другите. Но освобождаването на мъжката енергия се проявява в агресивност и Козирогът я демонстрира в ситуациите, когато трябва да се оправя сам.

Много Козирози са известни със своята финансова, емоционална и психологическа стабилност в живота. Те са в състояние да постигнат такава стабилност, която другите намират за невъзможна.

От Козирозите стават страхотни приятели. Те са открити, честни, интелигентни и имат добро чувство за хумор.

По правило хората от тази зодия прекарват времето си с доста ограничен кръг от приятели. Козирозите няма да се поколебаят да похарчат пари, за да се забавляват с приятели през нощта.

Написаното по-горе важи ли за вас?

Advertisement
Фейсбук коментари