За да подкрепи сина си, майка си нарисувала същото родилно петно като неговото

За да подкрепи сина си, майка си рисува същото родилно петно като неговото

Когато се родил Енцо, майка му Каролина Джиралдели била зашеметена – бебето имл огромно родилно петно върху лицето си. По-късно станало ясно, че това е вроден меланоцитен невус. Само по себе си е безобидно, появява се в ранните етапи на развитието на плода.

Всичко било наред, но заради факта, че някои хора гледали детето й с съчувствени очи, други с презрение, а имало и такива, които гледали с отвращение, жената била много разстроена.

родилно петно на лицето

Каролина с всички сили искала да докаже на другите, че нейното дете е същото като всички, че е здраво и не представлява заплаха за обществото. Жената решила сама за себе си: „Отсега нататък трябва да стана друг човек, който ще бъде много по-силен, безстрашен и по-смел. Човек, готов да се изправи пред всички препятствия, пред които ще се изправи синът ми в бъдеще.“

За да усети как ще живее нейното бебе в бъдеще, тя си нарисувало същото родилно петно на лицето и през целия ден седяла така. Този експеримент й дал много емоции: и положителни, и отрицателни. Но най-голямата й емоция в този момент била гордостта. Чувствала се като „най-гордата майка в света“.

дете-с-родилно-петно

Каролина публикувала съвместните имснимки в социалните мрежи и останала много изненадана, когато получили много комплименти и думи на подкрепа от напълно непознати хора. Щастливата майка разбрала, че е направила всичко както трябва.

Advertisement
Фейсбук коментари