Връзката между любимите ни детски приказки и характера на човек

Красавицата и звяра

В детството си често си се представяхме като герои от приказките. Преживявахме заедно с любимите ни персонажи техните вълнуващи приключения. Но вероятно сред многото прочетени приказки в детството, има история, която помните и до днес.

А приказките и характерът на човек са свързани помежду си. Вашите любими детски герои ще разкажат нещо интересно за личността, която сте:

Пепеляшка

Приемате мъжки ударите на съдбата. Несправедливостта в света за вас е обидно явление. Отдавна не вярвате в чудеса и сте спрели да мечтаете. Свикнали сте да бъдете доволни от това, което имате, без да се стремите към повече.

Красавицата и звярът

Усмихвате се във всяка ситуация, работите усърдно, за да постигнете замисленото. Разбирате се добре с хората и веднага усещате фалша. Винаги държите на думата си и не отминавате чуждата мъка.

Външността на избраника няма за вас никакво значение, на първо място вие цените душата. Ако изведнъж разберете, че партньорът ви е далеч от вашия идеал, то раздялата с него ще стане за вас проблем, заради силно развитото чувство на състрадание.

Малката русалка

Вътрешно ви гложди чувство на неудовлетвореност от всичко случващо се. Трудно се сближавате с хората, очаквайки от тях поредно предателство. Вие сте ярък пример за влиянието на приказките върху формирането на личността.

Дори ако нямате повод за тъга, задължително ще си измислите. В любовта ви е трудно да се доверите на някого, ревността и песимистичното настроение пречат да изградите хармонични отношения.

Спящата красавица

Фантазьор и оптимист, вие сляпо се доверявате на волята на случайността. Избягвате шумните компании, предпочитате тихите уединени места. Винаги се стремите да намерите силни покровители, които да ви облекчат живота и да ви спестят ненужни проблеми.

Вашият любим трябва да притежава огромен потенциал, да бъде лидер, да е способен да поеме отговорност за всички важни житейски решения.

Червената шапчица

Уверени сте в своите сили и възможности, никога не пасувате пред трудностите. Умереният ход на живота ви тормози, постоянно сте в търсене на нови емоции. Не се колебаете дълго преди да се впуснете в поредна авантюра.

Идеалната половинка за вас е партньор, имащ остър ум и хладна пресметливост, който може да охлади пламъка ви и да изпрати енергията ви в правилно русло.

Advertisement
Фейсбук коментари