Вижте дланите си: триъгълник, звезда или ромб ще разкажат много за съдбата ви…

Вижте дланите си: триъгълник, звезда или ромб ще разкажат много за съдбата ви...

От древни времена хората са се опитвали да предскажат съдбата си на ръка и да разберат какво означават линиите на дланта. На дланите ни присъстват различни тайни фигури, които имат определено значение. В допълнение към триъгълниците, звездите и ромбовете, има и други форми като тризъбец, полумесец, риба и кръст.

Погледнете внимателно дланта си. Какво виждате?

Триъгълник: Има ли триъгълник на дланта ви? Тогава имате мега-талант! Триъгълник с всякакъв размер показва наличието на специален талант. И колкото по-голям е триъгълникът, толкова повече шансове имате да станете много уважаван човек в обществото.

Звезда: Ако формата на звезда се перчи в дланта ви, която се състои от пресечната точка на малки линии, вие сте притежател на мощни и специфични способности. Местоположението на звездата в горната част на линията на живота под показалеца говори за вас като за човек с големи умствени способности, отдаден на науката, философията или религията.

Ромб: Ако линията на съдбата на дланта ви образува едно от лицата на ромба, това говори за необуздания дух на авантюризъм и желанието да изследвате неизвестното. Хора като вас се отличават с невероятна смелост и дори безразсъдство. Виждате ли ромб? Тогава вие сте изследовател, който обича да поема рискове. Но знаем, че рискът е благородна кауза!

Риба: Тази форма е много подобна на ромба. Специфиочното баче се крие в триъгълника под основната форма, която прилича на опашка на риба. Човекът, който притежата този символ, е много религиозен.

Полумесец: Ако имате 2 линии, които образуват сърп или полумесец, можете буквално да предскажете бъдещето. Вашата интуиция е толкова силна, че със сигурност любимите хора са се обръщали към вас за съвет повече от веднъж. Разпознавате ли се?

Тризъбец: Линията на живота в дланта на ръката ви е разделена на три части, образувайки тризъбец: вие буквално сте притежател на божествена защита и нищо не може да ви нарани.

Кръст: Този символ показва, че човекът е духовен, но не е склонен да изследва границите на човешкия дух. Това е по-скоро човек, който има някакви специфични духовни познания.

Advertisement
Фейсбук коментари