Винаги верни! 20 факта за зодия Телец

Винаги верни! 20 факта за зодия Телец

1. Как обича да си почива Телецът – да си лежи на дивана, да хапва нещо вкусно и да гледа филми по цял ден. Не иска много.

2. Ако Телецът ви е допуснал в своя свят, ценете го, защото това не се случва много често. Ако ви позволи да се приближите и ви нарече приятел, тогава можете да се считате за член на семейството му. Телецът искрено обича приятелите си и е готов да направи всичко, за да бъдат щастливи.

3. Телецът има силна памет, буквално като гъба. Те поглъщат информация. Не се изненадвайте, ако споменат нещо от забравени времена!

4. Телецът има много търпение и чрез смях може да прикрие някое голямо разочарование. Малцина хора са ги виждали разгневени, а когато експлодират, това е равносилно на ядрена експлозия.

5. Телецът се опитва да разреши проблемите си сам.

6. Най-лошото нещо, което можете да причините на един Телец, е да го предадете.

7. Телецът обича докосването и нежността като наркотик.

8. За Телеца домът е най-любимото място на цялата планета. Ето защо е невероятно важно тук да царува комфорт и разбиране. Ако членовете на семейството се карат, това може да се превърне в причина за депресивно състояние.

9. Ако искате приятел или любовник за цял живот, изберете Телец.

10. Телецът е много емоционален, но понякога хората от тази зодия са си сложили маска на хладнокръвие и студенина.

11. Защо трябва да му простите: защото Телецът искрено си е мислел, че постъпва правилно.

12. Телецът е или много мързелив, или много енергичен и няма да се промени, докато не го усети.

13. Телецът е най-упоритият знак на зодиака. Ако той е твърдо убеден в позицията си, то никакви аргументи и факти няма да го убедят. Освен това Телецът може да се съгласи с вас само привидно (за да бъде оставен на мира), но самият той ще продължи да се придържа към предишните си вярвания.

14. Телецът се нуждае от емоционално и сексуално удовлетворение от някой, когото обича.

15. Хората често си мислят, че Телецът флиртува с тях, когато всъщност не го прави. Той просто така дружи.

16. Телецът е вярна зодия. Любовта към стабилността се отразява и в личните взаимоотношения, защото Телецът по своята същност не е склонен към изневяра (разбира се, има и изключения). Те внимателно избират своята сродна душа и се опитват с всички сили да защитят този съюз.

17. Понякога тези хора наистина изумяват със своята сдържаност и издръжливост. Телецът може да търпи обиди, лошо отношение и ужасни условиядълго време. Но тук трябва да знаете една точка. Идва момент, когато чашата прелива. След това трябва да бягате от Телеца надалеч, защото той е освирепял и е готов буквално да разкъса нарушителя на парченца.

18. Телецът може да е голям ревнивец. Интересното е, че Телецът няма да ви ревнува заради успеха или парите. Тази зодия смята близките си за „свои“. Не, не гледа на тях като на вещи, но му се струва, че щом дава 100% от себе си, това значи, че му принадлежите.

19. Телецът не обича да лъже и не е склонен да клюкарства. Той е прекрасен мълчалив слушател, който винаги може да даде ценни съвети. Ето защо мнозина споделят с него тайни и изливат душите си. Телецът се превръща в голяма кутия с тайни, която вярно ги пази.

20. Ако бъде неговата воля, то в света нищо няма да се промени. За него стабилността е мир и сигурност, а промяната е неприемлива. Затова той се опитва да търси една работа за цял живот, любов до гроб и жилище – крепост.

Advertisement
Фейсбук коментари