Ванга предсказала деня и годината на края на пандемията

Ванга предсказала деня и годината на края на пандемията

Целият свят в продължение на много месеци се бори с разпространението на коронавирусната инфекция. Оказа се, че известната българска гадателка Ванга е предсказала тази атака преди много години и дори е посочила точния час на края на пандемията.

В своите прогнози Ванга директно казала, че светът ще трябва да се изправи пред разпространението на опасен вирус. Любопитно е, че ясновидката посочила „заплаха от жълтите“, а също така говорела за „короната, надвиснала над света“.

Любителите на паранормалното веднага свързали прогнозите с китайците и коронавируса.

Струва си да се отбележи, че това пророчество наистина изглежда много убедително. Освен това Ванга обявила, че сериозните проблеми ще започнат през „огледалната 2020“, както се случи с COVID-19.

Ясновидката казала още как би било възможно да се преодолее злата зараза. Според българската гадателка две години след вилнеенето на вируса ще се появи някакъв антидот, който ще спаси човечеството от болестта.

Тя обявила още, че походът на световната епидемия в страните ще завърши „с първия вик на петела“. Специалистите тълкуват тази формулировка като денят на „пеещия петел“, който според старославянския хороскоп ще се състои на 21 март 2022 г.

Други обаче смятат, че говорим за годината на петела, която ще дойде през 2029 година. Скептиците са сигурни, че човечеството няма да може да се справи толкова бързо с прословутата инфекция.

Източник: bb.lv

Advertisement
Фейсбук коментари