В това удивително семейство имат три двойки близнаци!

В това удивително семейство имат три двойки близнаци!

Когато в семейството се родят близнаци, това е наистина чудесно, а когато се родят 3 двойки подред, това е невероятно! Подобно явление е много рядко и се случва приблизително веднъж на половин милион пъти.

Но женената двойка Карън и Колийн имали достатъчно късмет, за да станат родители на  цели три двойки близнаци. Семейството вече имало четири деца: Фин и Джуд на 12 години и Люис и Кайл – на 14 години.

двойки-близнаци

Когато Карън забременяла за трети път, лекарите я убедили, че този път определено няма да има близнаци. Но по време на ултразвуковата процедура ги очаквала изненада: оказа се, че под сърцето си жената носи близнаци.

Карън признава, че дори не е мислила, че това може да се случи, но въпреки това е била много щастлива. Когато тя написала на мъжа си SMS с новината, той помислил, че жена му се шегува. В отговор написал: „Това не е смешно“ …

Многодетните родители си мислели, че отново ще имат момчета, и дори не разпознали пола на бъдещите деца. Ето защо раждането на две момичета било истинско щастие за тях.

семейство-с-три-двойки-близнаци

Карън все още не вярва, че в къщата й вече растат две малки жени и се шегува, че сега те ще си имат петима защитници: бащата и четиримата братя.

Понякога съдбата е плашещо щедра.

Advertisement
Фейсбук коментари