В САЩ смятат момче за осиновено, заради външни различия с майка му

В САЩ смятат това момче за осиновено, заради външни различия с майка му

Практически всеки път, когато излиза, 30-годишната Ебъни Лумпкин трябва да отговаря на един и същ въпрос много пъти – наистина ли Матю е неин собствен син?

Работата е там, че Матю изобщо не прилича на майка си. Той има много по-светла кожа и червени къдрици. Минувачите често правят комплимент на момчето и след това излагат различни предположения, които се свеждат до едно – момчето е най-вероятно осиновено.

майка-и-син-не-си-приличат

Но най-ужасният случай, който трябвало да преживее жената, бил обвинение в похищение. Непозната жена позвънила в полицията, за да съобщи, че Ебъни е отвлякла детето. Русокосо и светлокосо момче до тъмнокожа жена й се сторило много съмнително.

От проблеми с полицията я спасил само щастливия факт, че в себе си държала акта за раждане на Матю.

В училище момчето също има трудности. Децата постоянно му се подиграват и веднъж дори казаха, че майка му всъщност не е неговата майка. И няколко дни подред Матю се приближавала до всички червенокоси жени на улицата, питайки ги дали те са майка му.

Това положение на нещата и постоянното внимание към семейство Лъмпкини толкова уморили Ебъни, че тя дори боядисала косата си в червено, за да има някаква прилика със собственото си дете.

Advertisement
Фейсбук коментари