В Сърбия потъна нощен клуб при празнуване на Нова година (видео)

В Сърбия потъна нощен клуб при празнуване на Нова година (видео)

Ще има какво да разказват на внуците.

Модата нощните клубове във в Сърбия възникна преди няколко години. Стари речни платформи, шлепове, площадки за кацане – всичко се използва, когато трябва да се направи необичайно развлекателно заведение.

Но понякога старите сгради не издържат на новия си живот и отиват на дъното. Точно това се случи в новогодишната нощ с нощен клуб Freestyle.

В Белград известният воден клуб Freestyler решил, че е необходимо да се сбогува с 2022 г. по зрелищен начин и потънал по време на празнуването на Нова година.

Очевидци разказват, че половината от платформата, на която се намира нощното заведение, е потънала под вода. Някои посетители напуснали помещенията ужасени, нагазили до колене във водата. Други се качили по масите и диваните.

Заведението започнало да потъва няколко минути след настъпването на 2023 г. Според очевидци това може да се е случило, защото гостите празнували празника твърде активно.

„Хората се опитваха да излязат и да се прескачат един друг, нямаше инструкции от охраната <…> имаше само един изход, не е безопасно за спешни случаи“, казва един от посетителите на Freestyle.

По предварителна информация няма пострадали, само едно момиче е с леки наранявания.

Advertisement
Фейсбук коментари