Тя била уволнена от работа „заради невероятната си красота“

Тя била уволнена от работа

Млада жителка на Будапеща разказва за всички трудности в живота си. Според Барбара да си толкова красива и привлекателна като нея е много трудно. Тя дори трябвало да напусне работата си заради повишеното внимание на мъжете.

Всичко е заради кукленския външен вид на Барбара, който тя целенасочено постига през последните пет години.

момиче прилича на кукла Барби

Барбара Луна Сипос (Barbara Luna Sipos) споделила пред Daily Mirror, че да си красива кукла е много трудно. За всичко, разбира се, са виновни вулгарните мъже, а не предизвикателният външен вид.

Барбара казва, че още от детството си обича кукли. „Играта с кукли Барби е първият ми спомен от детството“, споделя тя. „А на 17-годишна възраст започнах трансформацията си в кукла.“

момиче с невероятна красота

Още от 17-годишна Барбара си прави десетки пластични операции, за да прилича колкото се може повече на кукла Барби. Момичето увеличило гърдите си, намалило талията си, променило устните и носа си, повдигнало веждите си, присадило си коса.

Всички манипулации с външния й вид стрували на Барбара 135 хиляди паунда.

Интересен факт е, че всички промени са финансирани от бившия съпруг на момичето, който се развел с нея след трансформацията. Самата Барбара обаче е сигурна, че мъжът просто не е издържал на неземната й красота.

Както се оказало, не само мъжът й полудял от красотата й. Веднъж момичето работело като секретарка, но трябвало да напусне поради неадекватната реакция на мъжете. Мажем само да гадаем какво им се е случило там.

Advertisement
Фейсбук коментари