Цял месец пих по 3 литра вода на ден. Резултатът е изписан на лицето ми

3-литра-вода-на-ден

42-годишната англичанка Сара Смит, майка на две деца, веднъж се обърнала към лекаря с оплакване от силна мигрена и хронична умора. Било й препоръчано да спре да набляга на кафето и да пие повече вода.

И Сара решила! Тя провела експеримент: в продължение на месец жената всеки ден пиела по 3 литра вода на ден!

При това тя си направила снимки, за да сравни резултата преди и след. Ето какво разказва тя за себе си и експеримента:

„Аз съм на 42, но на тази снимка изглеждам като на 52. И това е ужасно. Заради черните кръгове под очите ми лицето ми изглежда уморено, има множество бръчки и странни червени петна, кожата ми не сияе както преди, сякаш е мъртва. Дори устните изглеждат набръчкани“.

През първата седмица жената забелязала промени в организма: стомахът започнал да работи по-добре, урината посветляла, върху кожата се появили пъпки – признак, че организмът е започнал да се избавя от токсините.

Главоболието изчезнало заедно с дискомфорта в ставите, който жената изпитвала сутрин.

В края на втората седмица тонът на кожата се изравнил значително, бръчките под очите не изчезнали, но тъмните кръгове намалели значително, петната върху лицето намалели.

Главоболието така и не се върнало, коремът не се подул, както си мислела Сара, а обратното – станал по-плосък. Мъжът й дори й направил комплимент: върху бедрата й не забелязал никакъв целулит.

През третата седмица от експеримента тъмните кръгове и бръчките под очите практически изчезнали, кожата изглеждала „по-жива и наситена“.

Сара забелязала, че изчезнала сухотата от очите – тя престанала да ги трие сутрин. Жената започнала по-малко да яде. По думите й, водата помага по-бързо да се засити. Бръчките намалели, а кожата изглеждала по-еластична.

Ето как изглеждала Сара в края на 4-та седмица:

жена-експеримент

„Станах друга жена. Тъмните кръгове около очите ми практически почти изчезнаха, петната също. Кожата ми е почти толкова розова като на бебе“.

Станах по-стройна и това е потресаващо, защото единственото, което промених в храненето си е количеството на консумираната вода“.

Сега Сара съветва всяка жена да прави същото (след консултация с лекар, естествено).

Само вижте резултата! Нима не е удивително как достатъчното количество вода на ден може да преобрази човек!

Advertisement
Фейсбук коментари