Трогателна история, доказваща, че вечната любов наистина съществува

Трогателна история, доказваща, че вечната любов наистина съществува

Осуалд ​​умира, оставяйки огромна празнота в сърцето на съпругата си. Но тя намира начин да усети присъствието му.

В Лондон има една жена, която всеки ден идва в метрото и сяда на пейка, за да чуе съобщение за пътниците, записано през 1950 г. Фрзата „Mind the gap“, позната на всички и напомняща да бъдат предпазливи при слизане, е записана от Осуалд ​​Лоурънс, съпруг на Маргарет Макколъм.

През 2003 г. Осуалд ​​умира, оставяйки огромна празнота в сърцето на жената. Но тя намира начин да усети присъствието му. Всеки ден тя може да чуе гласа му, дори да е само една фраза, но тук, на платформата на метрото, тя е до любимия си.

Въпреки това, в нашата стремителна ера на прогрес, един ден записът е заменен от гласа на празен и бездушен робот. Маргарет помолила Министерството на транспорта в Лондон да й даде касета с гласа на съпруга й, за да може да си го слуша у дома.

След като научили за трогателната история, компанията решила да възстанови гласовото съобщение на единствената спирка, която се намира близо до къщата на Маргарет. Сега всички пътници на станция Embankment на Северната линия могат да чуят гласа на Осуалд ​​Лорънс.

С този прекрасен жест властите на града напомнят, че вечната любов съществува.

Advertisement
Фейсбук коментари