Три ритуала за пълното лунно затъмнение на 8 ноември 2022 г.: за пари, късмет и любов

пълнолуние

Пълнолунието и лунното затъмнение на 8 ноември е важен ден, когато луната застава в сянката на Земята. По това време всеки ще може да спечели късмет и просперитет чрез изпитани ритуали.

В деня на пълнолунието енергията на пространството се променя и ноемврийското пълнолуние ще бъде подсилено от затъмнение. Експертите препоръчват да разберете предварително кои области от живота ще бъдат засегнати от това събитие, за да се предпазите. Също така във вторник си струва да проведете един или повече ритуали, насочени към привличане на благополучие.

Ритуал по време на лунното затъмнение за финанси

В деня на затъмнението портфейл с пари се поставя на перваза на прозореца и се покрива с тъмен плат, като се казва:

„Спестявам пари, привличам късмет, попълвам сметката си. Както ще мине затъмнението, така и финансовият късмет ще дойде при мен.

След това портфейлът, заедно с тъканта, се поставя в чанта и не се отваря за няколко часа. След това изваждате една монета и я поставяте на уединено място, така че финансите винаги да идват в къщата.

Ритуал по пълнолуние за късмет

За да привлечете късмет в деня на пълнолунието, ще може, ако във вторник сутринта избършете прага на входната врата с вода и сол. Мръсната вода се излива в канализацията и след това прагът отново се помита с чиста метла с думите:

„Късметът няма да мине, той ще влезе в къщата ми. Нося чистота, ще поканя щастието в жилището.

Метлата се измива във вода със сол, след което се поставя на прага с пръчките нагоре, а на пръчката се връзва червен конец с три възела.

Ритуал за привличане на любов

Бяла свещ ще ви помогне да привлечете любовта и да се отървете от самотата. Слага се на перваза на прозореца, запалвате я и надничате в пламъка. Когато започнат да текат първите капки восък, казвате:

„Не проливам повече сълзи, не прекарвам живота си сам, не трупам нещастия, а се обичам. Както свещта ще изгори, така любовта ще дойде в къщата, ще запали страст в две сърца.

Ще бъде възможно да привлечете положителни промени в живота, ако вярвате в себе си и прогоните тъжните мисли. Благодарение на правилното отношение ще стане по-лесно да се преодолеят временните трудности по пътя към щастливия живот.

Advertisement
Фейсбук коментари