Това момиче тренира ежедневно, но резултатът е плашещ

Това момиче тренира ежедневно, но резултатът е плашещ

Лил Джин Со от Сеул, Южна Корея, се занимава активно с фитнес и е постигнала впечатляващи успехи в работата си. Но не всички смятат, че подобно увлечение не добро за момичето.

Лийл гради изключително успешна кариера като фитнес модел и тренира други хора. Тя поддържа страница в социалната мрежа, където споделя снимки и постижения с многобройни абонати (а Джин Со има много от тях – цели 94 хиляди).

фитнес-китайка

Лил е известна и е станала популярна с необичайния си външен вид, в който сладко лице и мощно напомпано тяло са невероятно съчетани. На практика през целия си живот фитнесджийката посвещава на спорта: момичето тренира редовно и има невероятно релефни мускули, с които не всеки мъж може да се похвали.

фитнес-тяло

Докато тренира, Лил Джин Со не се щади и не пропуска нито една тренировка. И дори когато момичето не се подготвя за следващото състезание, тя не си позволява да се отпуска. Лил се стреми към върхови постижения и вярва, че все още не е достигнала идеала.

фитнес-азиатка

Неведнъж й се струвало, че целта е постигната, но след това тези мисли изчезвали и моделът отново започва да тренира усилено, натоварвайки се все повече и повече.

Резултатите от работата на корейката са наистина впечатляващи, но феновете на Лил започнаха да се съмняват в това активно желание да на тялото си все повече. Страхуват се, че Джин Со ще се превърне в „батка“ и ще загуби своята привлекателност.

азиатка-фитнес-тяло

Тялото й в напрегнато състояние вече прилича на нагледно пособие по анатомия, а по-натам нещата могат да се влошат още повече. Но засега Лил не възнамерява да спира, въпреки че, може би, някой ден тя ще послуша своите фенове.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари