Това момиче се прославило в цял свят с дългите си мигли. Ето как изглежда днес

Това момиче се прославило в цял свят с дългите си мигли. Ето как изглежда днес

След като майката на момичето публикувала снимките й в Instagram, започнали дебати дали тя е реална. И по-точно, бебето е истинско, но съмненията били, че външността му леко е променена с помощта на Photoshop. Мнозина се съмнявали, че момичето всъщност прилича на кукла.

Но потребителите били най-много поразени от необичайно дългите й мигли.

След известно време майката на чаровната красавица публикувала нови снимки на дъщеря си. И тогава дори онези, които изобщо не вярвали разбрали, че няма фотошоп и родителят не е залепил фалшиви мигли на дъщеря си, защото съществувала и такава версия.

Последните съмнения отпаднали, когато майката публикувала и видео на своята красавица.

Кои са родителите на малката знаменитост?

семейство

Стефани, това е името на майката на очарователното бебе. Работи като фризьор, родена е в Латвия, но от много години живее в САЩ. Преди 10 години Стефани се омъжила за афроамериканец и вече имат три деца.

Амая, младата знаменитост, се родила преди 4 години. Първите снимки на момичето, които майката Стефани публикувала, веднага получили много коментари и харесвания. Тя дори не очаквала дъщеря й да стане толкова популярна. В момента тя има приблизително 100 000 абонати, чийто брой се увеличава с всеки изминал ден.

момиче-с-дълги-мигли

Не момиче, а кукла

Миглите на Амая пораснали още когато била на половина година и хората не можели да повярват, че са истински.

момиче-като-кукла

Момиченцето наистина прилича много на сладка малка кукла: красива тъмна кожа, малко и красиво носле, плътни устни, големи сиво-сини очи и дълги мигли.

Advertisement
Фейсбук коментари