Топ 3 на най-недостъпните жени на зодиака

Топ 3 на най-недостъпните жени на зодиака

Всички жени са много различни. Ако нещо е допустимо за една, за друга може да изглежда немислимо! В едно обаче сме сигурни. Че звездите са оказали значително влияние върху характера на жената.

Днес ще се опитаме да разберем кои три жени са най-недостъпни за мъжете. Само и единствено много търпелив рицар може да ги покори!

3 място – Водолей

Жената Водолей трябва да се ухажва дълго и упорито, да се води в ресторанти, кино и кафенета. Наложително е да й правите подаръци и то не стандартни като цветя и сладки, а персонализирани, като се вземат предвид нейните интереси и желания. Водолеят дълго наблюдава внимателно партньора си и внимателно претегля плюсовете и минусите.

Това има разумен смисъл, тъй като на този етап се елиминират онези господа, които не са съвсем сериозни и не са готови да чакат.

Жената Водолей се „предава“ бавно и също толкова бавно се разкрива пред потенциалния си партньор. Но когато тя знае, че може напълно да му се довери, той става най-щастливият човек на земята.

2 място – Козирог

От детството Козирогът има следната нагласа: да се омъжиш е завинаги. От думата „развод“ по гърба й пробягва нервен тремор, така че тя подхожда с особено внимание към избора на партньор. Жената Козирог няма да си губи времето за дреболии, следователно, ако приятелят й не я устройва поне в нещо, тя му го казва директно.

За Козирога етапът на ухажване е важен не толкова поради романтични причини, а защото през този период тя ще може да проучи задълбочено бъдещия си съпруг. Ако един мъж може да спечели нейното доверие, значи тя е готова за брак!

1-во място – Риби

Често самите Риби не знаят какво искат, така че може да бъде много, много трудно да се достигне до тях. Мъжете са в затруднение как да се отнасят към жената Риби, следователно, ако имат достатъчно търпение, те ще могат да я ухажват дълго време.

Тези усилия невинаги си струват усилията, защото непостоянната Риба може да размаха опашка и да остави партньора си насред счупено корито.

Съгласни ли сте с този хороскоп?

Advertisement
Фейсбук коментари