Той едва не умрял заради енергийни напитки и по чудо излязъл от кома в деня на раждането на сина му…

семейство

Бриана била в деветия месец от бременността си, когато с мъжа й се случила беда. Двамата с Остин си мечтаели за раждането на бебето им, представяйки си как го обграждат с любов.

Остин и Бриана планирали, че той ще присъства на раждането, ще й оказва подкрепа, ще я държи за ръка, сам ще отреже пъпната връв, а вместо това мъжът лежал в болничното легло в безсъзнание.

Бриана помн този ужасен ден, когато свекърва й позвънила и съобщила, че синът й е в беда.

В болницата жената разбрала, че мъжът й има тежък кръвоизлив в мозъка. Причината била прекомерната употреба на енергийни напитки. Остин започнал да злоупотребява с тези напитки, след като се устроил на нов работа.

В болницата бил подложен на операция която продължила близо 5 часа. След нея на роднините било разрешено да посетят Остин. Родителите на мъжа се надявали, че синът им ще се събуди. Бриана също вярвала, че бебето им ще си има баща. На другия ден операцията на мозъка благополучно приключила.

Две седмици Бриана бдяла край леглото на мъжа си. Той бил в кома, а тя се надявала, че семейството им има бъдеще.

Чудото свършило и Остин се събудил в деня на раждането на сина им, който много приличал на баща си.

баща-и-син

На Остин се наложило да мине през многобройни операции и процедури, преди да може да види двумесечния си син.

Сега Остин е под домашно лечение. Лекарите го посещават всеки ден.

Всяка сутрин Бриана става, за да нахрани сина си и да се погрижи за мъжа си. Тя му прави физиотерапия и извършва логопедично лечение.

Бриана помага на Остин във всичко: миенето, ходенето, обличането. Остин вече не е този човек, в когото Бриана се влюбила. Но всеки ден тя се влюбва отново и прави животът им по-добър, за да има синът й баща.

любов

Advertisement
Фейсбук коментари