Тези близначки тежали 76 кг общо. Но ето как изглеждат след 3 години:

Тези близначки тежали 76 кг общо. Но ето как изглеждат след 3 години:

През 2018 г. близначките Маша и Даша станали известни в цяла Русия, след като се появяват в едно тв предаване. Майка им разказала, че дъщерите й страдат от анорексия. По време на първата им поява по телевизията те са на 14 години. Височината им е еднаква – 1,78 м. Очевидно това е техен общ комплекс.

Всичко започва така. Майката, в опит да им помогне да повишат самочувствието си, ги записва в агенция за модели. Но никой не си и помислил, че всичко ще завърши с борба за живота им.

Преди момичетата Леденьови да започнат да посещават училище за моделство, теглото им било 54 кг и 52 кг. Но там им казали, че трябва да отслабнат.

Момичетата наистина искали да постигнат успех в моделската сфера, така че сериозно се заели с фигурите си. Те спазвали строга диета и затова отслабнали много бързо. Скоро тежали, забележете, 40 и 36 кг.

анорексия

За да разберете колко ужасна е била ситуацията тогава, можете да разгледате старите им снимки в Instagram. На някои от снимките ясно се вижда, че момичетата са загубили контрол над себе си.

близначки-с-анорексия

Скоро майка им започнала да забелязва, че дъщерите й са много обсебени от диети и са се променили към по-лошо. Тогава тя се обърнала за помощ към телевизията.

В едно от токшоутата били поканени специалисти, които задавали въпроси на момичетата и се опитваха да разберат ситуацията им. След предаването на сестрите било предписано лечение.

Близначките били настанени в клиника в Москва. Там трябвало да преминат дълго лечение. И приятели, и роднини помогнали с пари. Скоро лечението започнало да дава своите положителни резултати. Момичетата започнали да се хранят добре и теглото им започна да се нормализира.

близначки-моделки

Изминали три години от тогава, сестрите получили желания външен вид. В момента те са две красиви манекенки, със стройни фигури и добро здраве.

Заедно  продължават да постигат успехи в областта на модата. Но този път не жертват здравето си и се опитват да не повтарят грешките от миналото.

сестри-Леденьови

Освен в училището за модели, дамите успели и в образование. Миналата година дори били наградени със златни медали.

моделки

Като цяло сестрите преминали през много труден и болезнен път по пътя към мечтата си. И заслужават да станат успешни модели. Те вече имат много последователи в социалните мрежи.

Advertisement
Фейсбук коментари