Те могат да ви побъркат! Астролози посочиха най-дразнещите женски зодии

Те-могат-да-ви-побъркат-Астролози-посочиха-най-дразнещите-женски-зодии
Колаж РБК-Украйна

Представителките на тези зодии уверено манипулират другите. Астролозите са определили кои жени са най-вредни според зодията си и най-често дразнят околните със своя инат и манипулация.

Овен

Овенът се счита за най-инатливита зодия както за жените, така и за мъжете. Представителките на този знак обичат да контролират другите. За да се справите обаче с жена Овен, е достатъчно никога да не я предавате, да не я лъжете и да й оставате верни във всяка ситуация.

Овните са много изобретателни в отмъщението си и ако се обидят, ще се сърдят дълго и ще търсят начин да отмъстят на нарушителя. Астролозите предупреждават, че зад маската на добродушния Овен се крие умел манипулатор.

Рак

Раците са бомби със закъснител. Тези дами са много песимистични и депресирани. Веднага след като планът им за действие узрее, те не могат да бъдат спрени – те стават изобретателни, упорити и убедителни. Не се препоръчва да обиждате жените от зодия Рак – отмъщението им обикновено е тихо и скрито. Също така, жените Рак са много подозрителни, затова ценят само искреността.

Лъв

Жените Лъв не обичат интригите и затова не разпознават тези, които им мислят лошото. Представителките на тази зодия имат егоцентричен характер и съвсем искрено се смятат за прави във всички ситуации. Астролозите съветват да не спорите с Лъвовете и да не се карате, тъй като това може да завърши зле.

Дева

На пръв поглед Девите изглеждат нежни, срамежливи и добродушни, но всъщност всичко е точно до момента, в който не настъпите Девата по мазола. Тогава те се превръщат в център на агресия и инат. Разгневената жена Дева е в състояние да потъпка всеки, който й попречи и в същото време може перфектно да изпозлва своята хитрост.

Скорпион

Скорпионките донякъде приличат на истинските скорпиони, които са опасни и болезнено жилят околните. Представителката на този знак може да бъде голям приятел и страстен партньор, но ако я обидите, тя се превръща в агресивен и жесток враг. Тези дами също са много ревниви и отмъстителни, така че не бива да ги ядосвате и обиждате.

Риби

Рибите са много двойствени. В спокойно състояние тези дами са добри и състрадателни, помагат на всички в нужда. Представителките на зодията обаче често са изпълнени с песимизъм, който разпространяват и върху другите. Жените Риби имат дарбата да карат другите да се чувстват виновни за абсолютно всичко, тъй като им е по-удобно да прехвърлят тежестта на отговорността върху плещите на околните.

Advertisement
Фейсбук коментари