Тази риба с човешки устни и зъби разби интернет!

Тази риба с човешки устни и зъби разби интернет!

Потребители на интернет наскоро се изплашиха, след като се появиха изображения на страховита риба с човешки набор от устни и зъби. Рибар от Малайзия е уловил страховито изглеждащата риба на фона на редовния си улов и си помислил,че е хванал триперка.

Потребителят @raff_nasir качил снимките в Twitter и написал: „Устните й са доста по-секси от моите.“ След като ги споделил, снимките станали вирусни, събрали над 20 000 харесвания и коментари.

Ведната тръгнали спекулации, че снимките са фотошопирани, но местните медийни източници в Малайзия признали, че са реални и това действително може да бъде триперка.

риба-с-човешки-устни

Рибата триперка има над 40 вариации, идентифицирани от местните рибари. Очевидно рибата е придобила твърди зъби с ежедневната си порция от твърди раци и морски таралежи.

„Това е добре познат вид с огромно разпространение от Сейшелите до Големия бариерен риф, който разбира се включва и Малайзия.“, казват от Световния фонд за дивата природа.

риба-с-човешки зъби

Много от интернет потребителите в социалните мрежи добавят към обемните устни свои собствени украшения към снимките, включително нокти и изкуствени мигли.

Advertisement
Фейсбук коментари