Тази необичайна двойка разбива всички стереотипи

Тази-необичайна-двойка-разбива-всички-стереотипи

Елизани да Крус Силва е висока два метра и шест сантиметра, а Франсиналдо да Силва Карвальо е метър и шестдесет и три сантиметра.

Въпреки разликата във височината си (напук на обществените стереотипи жената е по-висока) двамата се обичат истински.

необичайна-двойка

Елизани е най-високото момиче в света, според Книгата на рекордите на Гинес, и тя все пак успява да намери любовта, въпреки че не таила много надежди за това.

17-годишната рекордьорка от Салинополис, Бразилия, чийто ръст е 2,06 метра, излиза с 22-годишния Франсиналдо да Силва Карвальо, който изобщо не обръща внимание на факта, че приятелката му е с 43 сантиметра по-висока от него.

най-високото-момиче-в-света

Височината на Франсиналдо е само 1,63 метра, но в същото време той не изпитва никакви комплекси, тъй като искрено обича приятелката си и разбира, че тя страда от някаква форма на гигантизъм, възникнал поради появата на тумор в хипофизната жлеза, който само регулира растежа .

Лекарите премахнали тумора преди две години, след което Елизани да Крус Силва спряла да расте, но въпреки това остана най-високото момиче в света.

Елизани трябва да се наведе, за да целуне любимия си, когото харесва заради неговата общителност и откритост.

висока-жена-нисък-мъж

Самият Франсиналдо признава, че е възхитен от красотата на Елизани, но също така я смята за много добро момиче с трудна съдба.

Преди това Елизана трябвало да напусне училище, защото съучениците й постоянно я тормозели, освен това вече й било трудно да се качи на училищен автобус, който не е предназначен за подобна височина на тийнейджър. Нейният рекорден ръст също довел до това, че получава чести мигрени, както и болки в ръцете и краката, които са твърде дълги.

странна-двойка

В момента най-високата тийнейджърка мечтае да стане модел, но докато бразилските агенции за модели не бързат да я наемат, тя продължава да живее в малка къща със сестрите си, майка си Ана Мария Рамос и втория си баща Луис Хорхе.

Advertisement
Фейсбук коментари