Тъмнокожа жена със сини очи има две деца. И те изглеждат изумително:

Тъмнокожа жена със сини очи има две деца. И те изглеждат изумително:

Рисикат е необичайно момиче. Тя е родена в Нигерия и като всички нигерийци има тъмна кожа. Но очите на Рисикат изглеждат интересни и дори странни, защото не са кафяви, както обикновено се случва, а са небесносини.

Когато се родила Рисикат, родителите първоначално не вярвали, че това е дъщеря им. Факт е, че бебето, което се появило в тъмнокожа двойка с кафяви очи, имало необичаен цвят на очите: ирисите й не били тъмни като на всички нигерийци, а яркосини.

Бащата и майката се притеснявали от това и смятали, че дъщеря им е болна, но след многобройни прегледи се оказало, че със здравето на момичето всичко е наред.

африканска-двойка

Рисикат е популярна още от детството си: жителите на квартала идвали в къщата й, за да видят момичето с необичайни небесни очи. И когато нигерийската красавица пораснала, тя имала много фенове, но от всички избрал Абдул Ома-Дада. Двойката се оженила доста скоро и започнали своя семеен живот.

Всичко беше наред, но Абдула и Рисикат мечтаели за деца, а съдбата не дарявала съпрузите с наследници. Но момичето все пак забременяло и тази новина била радостна за всички.

африканки-сини-очи

И когато се родило момиченце, всички осъзнали, че тя е наследила основната характеристика на красивата си майка – яркосините й очи. Тази особеност направила дъщерята на Абдула и Рисикат много известна: всички я гледат, снимат се с нея и се опитват да я докоснат.

сини-очи

На бащата обаче славата на дъщеря му не му допаднала, затова, когато двойката разбрала за предстоящо второ попълнение в семейството, Абдула реши да скрие новината и дори не показал бебето до петмесечната му възраст.

И това не е изненадващо: втората дъщеря на Рисикат също имала небесен оттенък на очите.

Момичетата пораснали, искали не само внимание, но и средства, които на семейството не достигали. Toчно тогава необичайните очи на децата помогнали: фотографът заснел Рисикат с дъщерите й и снимките се разпространили из целия свят.

африканки

След това момичето и красивите й дъщери започнали да се снимат често, получават различни оферти и това им носи стабилен доход.

На момичетата им предричат бляскава кариера, но докато растат и се радват на детството, те вече знаят как да позират за снимка и да изглеждат удивително и омагьосващо. Необичайната им красота е наистина изненадваща и впечатляваща.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари