Тъмнокожа моделка с външност като на кукла покори света

Дъки-Тот

По света има много красиви жени. Някои избират кариера като моден модел и ни радват със своите зашеметяващи образи. Всяка подобна красота има свой специфичен вкус. Дъки Тот е най-известният модел от Южен Судан. Тя стана известна с екзотичния си външен вид, заради който прилича на жива кукла.

Дъки-Тот

Екзотичният й външен вид се помни дълго време. На всички снимки Дъки просто изумява с невероятния си цвят на кожата, красивите черти на лицето, снежнобялата усмивка и разкошната си коса. Просто е невъзможно да не й се възхитите! Всеки обича красивите кукли.

модел-Судан

Днес Найдак (Дъки) Тот е в разгара на кариерата си на модел в Австралия. Суданско-австралийският модел вече има над 1,2 милиона последователи само в Instagram, но нейният път към това да стане търсен модел не беше лесен. С цвета на кожата си, който очевидно привлича вниманието, където и да отиде, Дъки често е била жертва на тормоз.

австралийско-судански-модел

През 2017 година Дъки печели трето място на рпестижен конкурс за моделив  Австралия. Поради физическия си вид обаче често е била тормозена в интернет и е ставала жертва на трол атаки.

Дъки-Тот

Но всички знаем, че зловредниците са правели това от завист. Без да обръща внимание на злобата, Дъки продължава да бъде чаровна дама, която се радва на огромна популярност.

Дъки-Тот

Дъки е родена и израснала в Австралия. В момента живее в Бруклин, Ню Йорк. Често е била корица на списание „Вог“. Семейството й избягало от Южен Судан в Австралия, за да избегне конфликта там, когато майка й все още беше бременна с нея.

Дйнес, красивата и успешна чернокожа жена, Дъки е 24-годишна поддръжница на коренното население на Австралия.

Advertisement
loading...
Фейсбук коментари